Antena Căutare

Povestea tulburatoare a lui Ioan Man spusa de el in eXtra Factor la Antena 2

Xtra Factor, emisiune ce se difuzeaza de luni pina joi, de la 18:15 si 19:30, pe Antena 2, a debutat cu amanunte interesante din culisele showului

15 minute pline de savoare, de emotie, condimentate cu zimbete si lacrimi. Le intilniti de luni pina joi pe Antena 2, de la 18:15 sau 19:30, iar vineri sint puse cap la cap intr-o singura emisiune de la 19.30.

Episodul de luni l-a avut in prim plan pe Ioan Man, concurentul care in auditii l-a facut sa plinga pe Dan Bitman. Are 27 de ani si o voce de inger, cum a caracterizat-o Delia. Este nevazator si a demonstrat pina acum ca are factorul X.

In Xtra Factor-ul de luni descoperim un om vesel, care s-a integrat perfect in atmosfera energica din casa in care au stat impreuna toti cei ajunsi in gale! "Tentatia noastra a fost evident frigiderul, care ne imbia asa .... hai, devorati-ma!", a afirmat el in gluma, dupa ce a trecut pragul, iar toti se minunau. "Stati, descrieti-mi si mie peisajul", le-a cerut cu o voce tonica, inconjurata de simpatia celorlalti.

A stat in camera cu doua fete!

Ioan a fost repartizat intr-o camera de 3 locuri. Nu le-a impartit cu alti doi baieti, ci cu sora sa si Natalia, politista din Oradea. "Am o camera e boss", a zis. "Sa nu-i arati unde e patul meu", a glumit Nati, in timp ce sora incerca sa-i dea cateva repere lui Ioan pentru a se familiariza mai usor cu locul din jurul sau. Intre Nati si Ioan exista o amicitie aparte. Au trecut in Boot Camp printr-un episod emotionant, cand Cheloo i-a intrebat pe fiecare in parte daca si-ar ceda locul celuilalt. Au dat dovada de caracter, ambii raspunzind DA, si au trecut mai departe impreuna!

A orbit din cauza neglijentei medicilor!

"Eu m-am nascut orb. Din cauza unui traumatism, din cauza neglijentei doctorilor. La nastere am fost tras de cap, mi s-a aplicat un aparat care se numeste Videx si mi l-au aplicat gresit", dezvaluie el. In urma acestui fapt i s-a distrus nervul optic in totalitate.

"N-am avut timp sa realizez ca nu vad, pentru ca eu am inceput sa vad altfel: sa vad cu mainile, sa vad auzind, sa vad mirosind, sa vad pipaind!". Imaginile il surprind stand culcat in pat si scriind mesaje pe telefonul mobil. Un Nokia dotat cu un soft special care-i ajuta pe navazatori prin semnale vocale sa poata scrie. Ioan este foarte activ in mediul online. Are un cont de facebook cu aproape 1.000 de prieteni si un nickname celebru pe hub-uri: Lordul John. Multora le incalzeste sufletele cu muzica sa in unele seri prin intermdeiul radioului sau online.

"Nu a existat niciodata NU POT!", spune ferm. "Niciodata! Sau lasa ca fac eu ca tu nu poti, sau lasa ca te ajuta mama ca tu nu poti! Eu nu stiu ce inseamna a vedea cu ochii fizici. Pentru mine a fi orb nu inseamna ca s-a terminat viata"!

Urmariti eXtra Factor pe Antena 2 de luni pina joi de la 18:15-18:30 si 19:30-19:45, iar vineri de la 19:30-20:30

Daca dragoste nu e, nimic nu e: Un finalist si-a gasit iubirea chiar la auditiile X Factor!... Station 4, Fair play: "Mai avem multe de invatat! Respect Iulia Glavan!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x