Antena Căutare

Daca dragoste nu e, nimic nu e: Un finalist si-a gasit iubirea chiar la auditiile X Factor!

Nu e greu de inchipuit cui i-a dedicat melodia din prima gala: "Only Girl in The World". Doar e indragostit pana peste cap. Ioan Man si-a intalnit iubirea la auditiile X Factor.

Un optimist incurabil, Ioan traieste asemeni oricarei alte persoane si face tot ce poate pentru a-si implini visele. Iar la X Factor, norocul i-a suras pe toate planurile. Nu doar ca a reusit sa ajunga in galele live, ci a si devenit protagonistul unei frumoase povesti de dragoste.

Ioan si-a intalnit actuala iubita chiar la auditiile X Factor, acolo unde ea venise sa sustina un alt concurent. La momentul respectiv, fiecare era implicat intr-o alta relatie, astfel ca povestea lor de iubire a inceput ca una de prietenie. Sentimentele au evoluat insa, iar acum cei doi formeaza un cuplu. Chiar daca relatia lor este la distanta, amandoi sunt increzatori ca lucrurile dintre ei nu se vor schimba – decat in bine.

Ce va face Ioan Man in continuare pot afla concurentii urmarind show-ul de la Antena 1, in fiecare duminica de la 20.30.

Mai sunt 13 finalisti in concurs, iar duminica viitoare, inca doi vor fi eliminati. Invitata speciala a galei de duminica va fi Loreen, castigatoarea Eurovision 2012.

Mesajul lui Ioan Man pentru cei care-l sustin la X Factor!... Povestea tulburatoare a lui Ioan Man spusa de el in eXtra Factor la Antena 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x