Antena Căutare

Preselecții X Factor România 2021. Cum te poți înscrie și care sunt condițiile de participare

Preselecțiile pentru sezonul X Factor 2021 bat la ușă, iar înscrierile sunt cât se poate de simple! Cei care consideră că au factorul X sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă aventura vieții lor în cel mai tare show de talente din România.

X Factor 2021 bate la ușă
Urmează preselecțiile X Factor 2021. Ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie în competiție | A1.ro

Preselecțiile pentru sezonul 10 X Factor vor începe în curând, însă până atunci viitoarele staruri sunt așteptate să se înscrie în competiție.

Iată care sunt condițiile de participare și cum te poți înscrie la X Factor România 2021!

Ai voce, talent, atitudine, șarm, prezență scenică? Transmiți emoție când ești pe scenă? Te vezi ridicând sala în picioare la X Factor? Ai peste 14 ani? Vino și cântă cum nici tu nu știai că poți! Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în competiție este să intri pe casting.a1.ro și să urmezi pașii de acolo.

Înscriere X Factor România 2021. Care sunt pașii de urmat pentru a participa la preselecții

În prima fază a înscrierii pentru sezonul X Factor 2021 trebuie să-ți creezi un profil.

Citește și: Finala X Factor 2020. Sonia Mosca a lăsat publicul fără cuvinte: „Sunteți pregătiți pentru o furtună muzicală?”

Grupele din cadrul competiției X Factor sunt împărțite în 4 categorii: fete cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, băieți cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, grupă mixtă formată din artiști de peste 24 de ani și grupuri. Așadar primul lucru pe care trebuie să-l faci la înscrierea de pe casting.a1.ro este să menționezi dacă vii singur, sau faci parte dintr-un grup. Ulterior, trebuie să notezi date despre tine, care vor fi prelucrate de Antena TV Group S.A. De asemenea, trebuie să încarci și o fotografie cât mai reprezentativă cu tine.

Înscriere X Factor România 2021. Povestește despre experiența ta în muzică

După ce ți-ai completat profilul de candidat, trebuie să răspunzi la câteva întrebări precum: „Ai mai participat la preselecţiile "X Factor" până acum? Daca da, în ce etapă ai ajuns?”, „Ai mai cântat în faţa publicului?”, sau „Ştii să cânţi la vreun instrument?”. De asemenea, trebuie să menționezi și care este cel mai apropiat oraș în care ai putea veni la preselecții dintre București, Iași, Cluj-Napoca, sau Timișoara.

Citește și: Finala X Factor 2020. Adrian Petrache a strălucit cu o piesă de excepție: „Are stofă de învingător”

Înscriere X Factor România 2021. Încarcă un videoclip în care să-ți demonstrezi talentul

În cea de-a treia fază a înscrierii pentru sezonul X Factor 2021, trebuie să încarci un videoclip cu tine, în care să îți demonstrezi talentul muzical.

X Factor este competiția care de-a lungul timpului a scos la lumină artiști, care au devenit cunoscuți în întreaga țară și care au intrat în industria muzicală, alături de idolii lor. Pentru mulți artiști X Factor a fost o rampă de lansare care i-a ajutat în carieră.

Sezonul 9 X Factor a fost unul de excepție! Cine a câștigat și cât a valorat marele premiu

Sezonul 9 X Factor a fost unul plin de momente spectazculoase, de emoție și de bucurie. A fost un sezon de neoprit, în ciuda pandemiei de coronavirus. Așa cum l-a numit Delia, a fost un sezon „istoric” , care va rămâne în amintirea tuturor fanilor.

Citește și: Finala X Factor 2020. Super 4, momentul fabulos pe care publicul nu-l va uita prea curând: „Sunt într-o simbioză vocală perfectă”

Sezonul 9 X Factor a cuprins mai multe etape: audiții, bootcamp, dueluri, semifinal și finală. Jurații Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei au știut de la început ce categorie de vârstă va intra sub mentoratul lor. Jurații au ales cu ce concurenți m erg mai departe în fiecare etapă, iar finaliștii au fost Adrian Petrache (din grupa Loredanei), Andrada Precup( din grupa lui Ștefan Bănică), Sonia Mosca (din grupa Deliei) și Super 4 (din grupa lui Florin Ristei).

Fiecare moment a fost senzational, însă numai unul a putut fi desemnat câștigătorul trofeului de 50.000 de euro. Publicul a decis, prin SMS la 1313, ca Andrada Precup să fie câștigătoarea sezonului 9 X Factor.

Cizmele "ucigător de sexy" pe care numai Delia le putea încălța. Cât de bine arată și cum îi scot în evidență ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x