Antena Căutare

Puterea unui sarut: Cheloo a fost imblanzit de Delia

Cheloo, juratul rau, nemilos si foarte greu de impresionat. Delia, frumoasa, talentata, realista. Iata ca ea este cea care a reusit sa il imblanzeasca pe juratul de care se tem toti concurentii.

Moment tandru la X Factor, intre Delia si Cheloo

Dupa tot timpul petrecut impreuna in toate orasele in care au avut loc auditiile X Factor, cei trei jurati au devenit foarte apropiati. Duminica seara, ati putut vedea la X Factor o adevarata premiera. Cheloo, baiatul rau al hip hop-ului romanesc, a fost imblanzit de frumosa Delia. Dupa ce Cheloo a dat verdictul "DA" pentru unul din concurenti, frumoasa cantareata a fost atat de fericita incat a vrut sa il pupe.

Dar nu-i asa usor. Cheloo, baiatul rau, nu se lasa pupat cu una cu doua. Totusi, cine poate sa ii reziste Deliei?! Dupa cateva incercari ratate, rapperul sta totusi la pupat.

Adevarata surpriza vine dupa aceea, cand concurentul iese din scena. Se pare ca Delia a reusit sa il imblanzeasca suficient pe Cheloo, astfel incat acesta nu doar ca a acceptat sa fie pupat, ci si o pupa si el pe frumoasa cantareata.

Vezi mai multe in video de mai sus!

Dorele, ia mai fa, ma, o data!... Linkin Park s-a destramat!!!! Dupa ce i-a auzit cantand pe baietii de la "Infinity"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x