Antena Căutare

Dorele, ia mai fa, ma, o data!

E prof. De geografie, dar in franceza. Canta despre ratuste, adica exact ce-i place lui Cheloo...

Galerie
Mac, mac, mac, mac!

Dorel e prof. Adica omul care educa masele, omul care le arata puradeilor ce e rau si ce e bine, drumul drept in viata. Si a venit la X Factor cu gasca. Cu feciori, cu prietenii feciorilor, cu prietena prietenului feciorului, cu...Niciunul dintre ei nu a avut curajul sa-i spuna...

A sosit tocmai din Mehedinti. Cu niste ochelari a la Neo din Matrix. "Ca sa nu ma vada elevii", raspunde Dorel la intrebarea lui Razvan.

Intra pe scena. Cheloo e primul care-l remarca. E exact genul sau, stilul sau. Practic, e viata sa. "Yo, yo, yo", silabisesete. Profu' nu numai ca-i prof, dar mai e si doctor. In anii studentiei si-a facut veacul prin Bucuresti, sase primaveri. Sase ani ca sa iasa doctor. "Pai si eu am stat sase ani, da' la liceu, insa nimeni nu-mi spune doctor!", rade rapperul. Dorel e doi intr-unul. Adica preda georgafia, dar in franceza. Cum suna in limba lui Voltaire "Cuca Macaii?"

"Ce ne cantati in seara asta?", e intrebarea. "Ceva energizant!", suna raspunsul, vrand, parca, sa arate ca va interpreta ceva ce-ti da...aaarrripi. "Un cantecel pe care-l repet cu elevii mei. Dansul ratoiului sau dansul ratustelor!" Ceeee? Cheloo rade. Si proful baga marfa. "Era un ratoi posac / Toata ziua sta pe lac!" Dantuieste. Da din manute. Face precum Donald. Bittman se intoarce spre sala, vrand, parca, sa intrebe: "Oameni buni, profu-i serios?". "Astaaaa nu e viataaaa!"...Asa crede si juriul care-i cruta suferinta. Vorba lui Razvan si Dani. "Nici marcar familia dumneavoastra n-a dansat, desi am rugat-o!".

De la ratoi la Joe Dassin

De la ratoi la Joe Dassin, hotul de inimi, idolul mamelor noastre, e doar un pas. Pe care-l face Dorel. Bittman il roaga, daca se poate, a cappella, fara galagie, sa incerce "a doua piesa pregatita". Se poate, dar doar cateva...randuri, pentru ca nu merge. Cheloo e sincer si direct, ca-n totdeauna. "Am o aversiune viscerala pentru profesori. Nu i-am iubit si ei nu m-au iubit inapoi!" Ce tare! Aversiune viscerala. Dar asta nu-i influenteaza decizia. E un "NU" hotarat. La fel ca la Delia si Dan. "Nu e ceea ce cautam", ii spune, finut, Bittman.

Si proful se reintoarce la catedra. Dorele, ia mai fa, ma, o data! Sau nu, lasa asa, ramane asa, multumim! Merci!

Die Hard 3: Imposibil de separat... Puterea unui sarut: Cheloo a fost imblanzit de Delia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x