Antena Căutare

Silviu Murariu, puştiul care a cucerit-o pe jurata Delia! Sensibil, talentat, frumos... perfect pentru X Factor!

Deşi are doar 17 ani, Silviu Murariu este gata să cucerească toată ţara. X Factor e o şansă unică, aşa că n-a mai stat pe gânduri şi a venit în faţa juraţilor.

Deşi are doar 17 ani, Silviu Murariu este gata să cucerească toată ţara. X Factor e o şansă unică, aşa că n-a mai stat pe gânduri şi a venit în faţa juraţilor.

Puştiul din Botoşani nu prea are încredere în propriile forţe, iar asta îl face şi mai simpatic. "Când eram mic, mă înregistram pe un telefon şi mi se părea că am o voce prea piţigăiată. Îmi era ruşine să cânt în faţa cuiva", a mărturisit Silviu.

Cu toate astea, visează să ajungă departe, cât mai sus. "Cel mai mare vis al meu este să cânt în faţa a mii de oameni. Să mă asculte şi să mă aclame", a povestit concurentul.

Cum l-a văzut, Delia a fost numai ochi şi urechi. "Crezi că poţi să mă cucereşti?", l-a întrebat artista. Fără să depună prea mult efort, doar cu o chitară şi o voce specială, Silviu a impresionat pe toată lumea. A ales piesa "Copacul", a lui Aurelian Andreescu, o melodie clasică, foarte grea. A interpretat-o într-un mod original. I-a ieşit!

"Eşti genul de om pe care l-aş vrea în echipa mea. Îmi place tehnica ta vocală, mi-a plăcut că ai fost foarte sensibil", i-a spus Delia.

"Pentru mine, Aurelian Andreescu a fost cea mai mare voce masculină pe care a avut-o ţara asta. Trilurile pe care le-ai făcut au fost mult prea dese şi au stricat linia piesei. Cu toate astea, chiar dacă n-ai nici 18 ani, mi-ai dat senzaţia că poţi să cânţi piesa asta", a declarat şi Ştefan Bănică.

DA, DA, DA! Silviu Murariu merge în etapa următoare!

Dănuţ de la Craiova = distracţie "fără număr"! Ştefan Bănică a ridicat mânuşa de box din cauza lui... Rafaelo Varga l-a făcut pe Ştefan Bănică să plângă pentru prima dată la TV! Ascultă prima piesă lansată de concurentul X...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x