Antena Căutare

Dănuţ de la Craiova = distracţie "fără număr"! Ştefan Bănică a ridicat mânuşa de box din cauza lui

Pentru Dănuţ Iulian Matei, muzica reprezintă totul. Indiferent că e pe stradă, pe scenă, în baie sau în pat, cântă non-stop. A venit la X Factor să facă show şi... a reuşit!

Pentru Dănuţ Iulian Matei, muzica reprezintă totul. Indiferent că e pe stradă, pe scenă, în baie sau în pat, cântă non-stop. A venit la X Factor să facă show şi... a reuşit!

"Factorul X înseamnă să ai muzica în sânge, să ştii pentru ce ai venit aici. Sunt sigur pe mine şi cred că o să iasă aşa cum trebuie. Sunt convins că voi ridica sala în picioare şi că toată lumea se va simţi bine", ne-a povestit Dănuţ înainte de a păşi pe scenă.

E clar! Nu duce lipsă de încredere! Dar oare are cu ce să se laude? Îi place să i se spună Dănuţ de la Craiova, astfel că aşa se prezintă şi în faţa juriului. E maestru al muzicii de petrecere şi se pricepe de minune să facă spectacol. Cel puţin aşa susţine el...

Chiar dacă s-au distrat puţin, momentul concurentului nu a fost pe placul celor trei juraţi. Sătul să audă asemenea "minunăţii", Ştefan Bănică se dă bătut şi ridică o mânuşă de box. Visul lui Dănuţ s-a spulberat. Cu trei de "NU", drumul lui la X Factor s-a încheiat.

Iată fotografia cu care juratul Horia Brenciu şi-a cucerit definitiv fanii! "Eşti un bărbat adevărat"... Silviu Murariu, puştiul care a cucerit-o pe jurata Delia! Sensibil, talentat, frumos... perfect pentru X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x