Antena Căutare

Szymon Grzybacz a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Sunt fericit să fiu pe scenă și să cânt”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Szymon Grzybacz, concurent X Factor, a răspuns provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată răspunsurile lui.

Szymon Grzybacz a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Sunt fericit să fiu pe scenă și să cânt” Galerie
Szymon Grzybacz a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Sunt fericit să fiu pe scenă și să cânt” | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Citește și: X Factor 2021, 3 decembrie. Szymon Grzybacz i-a impresionat pe jurați cu piesa „Wicked Game”, cântată într-un stil propriu

Szymon Grzybacz a acceptat provocarea #pebune KFC

Szymon Grzybacz provine din Cracovia, Polonia, iar în România a ajuns cu multă bucurie.

Reporter: „Cum ești?”

Szymon Grzybacz: „Sunt foarte fericit că mă aflu aici”.

Reporter: „Care e reacția ta în legătură cu reacțiile juriului? Au fost pe bune? Tu ce crezi?”

Szymon Grzybacz: „A fost un sentiment uimitor să primesc sfaturi din partea juraților și acest lucru m-a motivat să muncesc mai mult”.

Reporter: „Cum trăiești, simți atmosfera X Factor?”

Szymon Grzybacz: „Eu cred că oamenii de aici sunt foarte prietenoși. Nu cred că există o barieră în faptul că vorbesc doar în engleză. Toată lumea poate să vorbească cu mine în engleză, sunt foarte fericit”.

Reporter: „Este experiența X Factor de pe scenă diferită față de cea de acasă?”

Szymon Grzybacz: „Chiar este diferită. Deoarece, când suntem aici, suntem stresați până intrăm pe scenă și serios vorbind, nu îmi aduceam aminte nimic de pe scenă. Nu îmi aduceam aminte nimic despre ce vorbeam după ce veneam de pe scenă. Și mi-am amintit doar după ce m-am văzut la televizor. Cred că toți am pățit asta pentru că am vorbit cu alți participanți și mi-au spus că nici ei nu își aduc aminte tot ce s-a întâmplat”.

Citește și: Ionuţ Hanţig a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Am ocazia să lucrez cu oameni atât de mișto!”

Reporter: „Spune-ne, pe bune, cât de mult ți-a plăcut să fii pe scenă”.

Szymon Grzybacz: „Când eram pe scenă mă simțeam puțin emoționat. Am fost foarte fericit să fiu acolo și să cânt pentru voi”.

Reporter: „Care dintre jurați spune adevărul #pebune?”

Szymon Grzybacz: „Pentru mine este importantă opinia lui Ștefan pentru că el este mentorul meu. Dar mie îmi place de toți, Delia, Loredana și Ristei”.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Andrei Duțu, Jomajii, Bryana Holingher și Nick Casciaro sunt finaliștii sezonului 10 X Factor... Finala X Factor 2021. Ce valoare are marele premiu al sezonului 10. Cu câți bani pleacă acasă câștigătorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x