Antena Căutare

Ionuţ Hanţig a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Am ocazia să lucrez cu oameni atât de mișto!”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Ionuţ Hanţig, concurent X Factor, a răspuns și el provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată ce răspunsuri a oferit.

Ionuţ Hanţig a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Am ocazia să lucrez cu oameni atât de mișto!” Galerie
Ionuţ Hanţig a răspuns provocării #pebune făcute de KFC | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Citește și: Alice Olivari a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurenta X Factor: „M-am distrat pe bune! De la 1 la 100, de 1.000”

Ionuţ Hanţig a acceptat provocarea #pebune KFC

Ionuţ Hanţig a fost vizibil emoționat și cât se poate de sincer în momentul în care a oferit interviul KFC.

Reporter: „Cum te simți?”

Ionuţ Hanţig: „Wow! Tensionat. Sunt chiar tensionat, daaar sunt foarte fericit pentru că m-am întâlnit cu foarte multă lume super cool și e așa, pe bune. E chiar pe bune”.

Reporter: „Cum se simte atmosfera X Factor?”

Ionuţ Hanţig: „Mi se pare că toată lumea de aici e super profi și tot timpul mi-am dorit ocazia să lucrez cu oameni atât de mișto. Mi se pare că e la alt nivel de ce făceam eu înainte”.

Cât despre reacția juriului, concurentul X Factor susține că tot ce i s-a spus a fost #pebune până acum.

„A fost foarte pe bune și mi-a luat ceva să gândesc unele decizii, dar le-am înțeles foarte bine. Mi-a luat ceva să le rumeg și să le procesez, dar am înțeles foarte bine tot ce s-a întâmplat!”.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Ionuț Hanțig a intrat în filmul muzical al lui Harry Styles și a cântat superb „Sign of the Times”

Reporter: „Cât de diferit se simte X Factor de pe scenă față de cum se simte de acasă, la televizor?”

Ionuţ Hanţig: „Cred că cel mai mare șoc pe care l-am avut a fost când am ajuns aici și am văzut că nu se filmează într-un amfiteatru. Faptul că suntem într-o hală, unde totul e construit, e... A fost wow pentru mine, știi? Am intrat așa, în pită, super interesant, îți dai seama. E pe bune”.

„Am avut emoții, cred, I guess. Eram după o zi lungă, patru cafele la bord, făcusem așa, o repetițe înainte, era un mediu foarte controlat în care știam că nu prea am cum să mă pierd, știi? Dar am avut emoții, că dacă n-ai emoții n-ai cum să transmiți nimănui nimic”.

Dintre jurații X Factor, concurentul susține că unul dintre ei se evidențiază.

Reporter: „Care jurat spune cel mai pe bune?”

Ionuţ Hanţig: „Ștefan!”.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Provocarea a fost îndeplinită și de influenceri cunoscuți din România.

Artiștii și influencerii din campanie le susțin parteneriatul. Ei sunt gata să vină cu tot felul de surprize #pebune pentru zecile de mii de fani care îi apreciază. Stay tuned pentru a vedea postările lor din online.

Cum arată iubita lui Nick Casciaro, concurentul X Factor din grupa Loredanei. Cântărețul iubește o italiancă superbă... Ionuţ Mihai a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „E o atmosferă plăcută. Oamenii sunt calzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x