Antena Căutare

Timpul s-a oprit când a apărut Evelina, cu ursulețul de pluș în brațe! Puștoaica de 15 ani i-a uimit pe toți cu o voce de ÎNGER! „Absolut de necrezut”

Surpriză uriașă în cel de-al optulea sezon al emisiunii „X Factor”! Pe scenă și-a făcut apariția Evelina Negru, o puștoaică de doar 15 ani, venită tocmai de la Chișinău!

Se spune că vârsta nu contează deloc atunci când există pasiune și dăruire pentru muzică. Asta a demonstrat și Evelina, care și-a învins emoțiile pentru a urca pe scena „X Factor” în acest sezon.

Aparent timidă, concurenta a demonstrat tuturor că poate interpreta piesa "Tell me you love me" a celebrei Demi Lovato, într-o manieră superbă! Se pare că ursulețul de pluș cu care a venit pe scenă i-a purtat mult noroc.

Juriul a fost parcă fermecat de spectacolul magic de pe scenă, iar puștoaica de doar 15 ani a demonstrat tuturor că are talent din plin!

Moment de magie pe scena „X Factor”! Andrei Liță i-a fermecat pe toți cu piesa „Make it rain”! „Puțini băieți de 20 de a... Atmosferă INCENDIARĂ și o surpriză uriașă pentru public! Vlad Bișu a făcut show cu hitul "Can't Hold Us", în v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x