Căutare Live

TOP GLUME care au înnebunit Internetul după leșinul lui BARBIE de România pe scenă!

X Factor a ajuns la al cincilea sezon, dar așa ceva n-au mai vazut nici jurații, nici coprezentatorii și nici... publicul.

X Factor a ajuns la al cincilea sezon, dar așa ceva n-au mai vazut nici jurații, nici coprezentatorii și nici... publicul.

Sabrina Fabian sau Barbie de România, cum îi place să i se spună, a creat nebunie pe Internet după ce a leșinat pe scena X Factor în timp ce cânta „I’m a Barbie girl – Aqua”. Vezi aici momentul.

Momentul ei nu a fost deloc apreciat de public și nici jurata Delia nu a fost impresionată, majoritatea considerând reacția ei un fals, o regie pentru a distrage atenția de la vocea nu tocmai cristalină.

Internauții își dau cu părerea, sute de comentarii curg pe pagina noastră de Facebook, iar în câteva ore au apărut zeci de glume pe seama momentului de la X Factor. În galeria foto de mai sus puteți vedea cele mai tari glume pe această temă!

Delia, succes răsunător! Jurata X Factor a impresionat-o pe Rihanna. Urmează o colaborare între cele două dive?... Ce ai pierdut vineri seară la X FACTOR! Jurații și prezentatorii, în lacrimi în fața unui concurent în scaun cu rotile!...
Ultimele știri