Antena Căutare

Ultimii dueliști din grupa lui Ştefan Bănică. Doredos vs. 3 O’Clock, o explozie de bucurie şi energie: “Ne-a stat ceasul!”

Ultimii duelişti din grupa lui Ştefan Bănica şi-au dat “întâlnire” pe scenă d ela X Factor şi a ieşit show! Doredos şi 3 O’Clock au fost surpriză X Factor, încă din audiţii, când mentorul lor s-a declarant fascinate de prestaţiile lor.

Ultimii duelişti din grupa lui Ştefan Bănica şi-au dat “întâlnire” pe scena de la "X Factor" şi a ieşit show! Doredos şi 3 O’Clock au fost o adevărată surpriză, încă din audiţii, când mentorul lor s-a declarant fascinat de prestaţiile lor.

“Suntem trei gagici”, după cum chiar ele declară, însă ce au uitat să adauge este că sunt trei fete mega-talentate. 3 O’Clock sunt o explozie de energie, fericire şi senzualitate. Firea lor nebună şi calităţile vocale foarte ofertante le-au adus până aici. “Vă iubesc”, a fost reacţia lui Ştefan Bănica, în audiţii.

Dar nici Doredos nu sunt mai prejos. Se declară o trupă specială, unică în întreg concursul, care poate aborda aproape orice stil muzical. Un lucrur este cert: lupta a fost la cuţite.

Aceştia au ales să interpreteze piesa Hippy Hippy Shakes, de la The Swinging Blue Jeans. O alegere surprinzătoare, care li s-a potrivit mănuşă.

În schimb, 3 O’Clock a mizat pe ceva cu mai mult “vino-ncoace” Candyman, piesa interpretată de Christina Aguilera, se pare că le-a ajut să facă un adevărat show. “Ne-a stat ceasul, domnu’ Ştefan”, a fost reacţia lui Răzvan.

“Doredos, aveţi o forţă şi o unitate vocale cum nu are nimeni din acest concurs. Pe de altă parte, s-a cântat foarte puţin împreună. Fetele, aş fi vrut mai multă siguranță”.

Moment crucial pentru Ştefan Bănică! Juratul şi-a ales cele două grupuri cu care merge mai departe, în Galele Live. “A f... Monica Prodea vs. Loredana Anghelache, un duel tăios! “Trebuie să o opresc pentru că îmi sângerează urechile”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x