Antena Căutare

Moment crucial pentru Ştefan Bănică! Juratul şi-a ales cele două grupuri cu care merge mai departe, în Galele Live. “A fost o decizie foarte logică”

A venit momentul decisiv. Ştefan Bănica şi-a chemat şi celelalte două trupe dueliste în scenă, Oscar și Miruna, Estera și Rebecca, pentru a stabili cine va merge mai departe, în Galele Live.

A venit momentul decisiv. Ştefan Bănica şi-a chemat şi celelalte două trupe dueliste în scenă, Oscar și Miruna, Estera și Rebeca, pentru a stabili cine va merge mai departe, în Galele Live.

Juratul a avut de luat o decizie destul de grea, în ceea ce le priveşte pe cele două trupe care au performat ultimele, Doredos şi 3 O’Clock. Însă decizia a venit: “Grupul care m-a convins este 3 O’Clock”.

Apollo (Oscar și Miruna), Estera și Rebeca au cântat şi au demonstrat că merită să se afle aici, însă mentorul lor este singurul care poate decide cine chiar merită să meargă mai departe

"Ori aleg o trupă de puşti, care are energie, care a avut success la voi, publicul din sală, sau aleg două fete care pot creşte şi care au o ţesătură vocală cum întâlneşti destul de rar. Concluzia… Astăzi seară, merg mai departe cu Apollo.

“A fost o decizie foarte logică”, mărturiseşte Horia Brenciu.

Aşadar, în Galele Live, Ştefan Bănica ne da întâlnire cu 3 O’Clock şi Apollo. Cât de bine se vor prezenta? Rămâne de văzut.

“Tu eşti doar o cărămidă şi eu sunt barosul”. Miruna Pânzaru şi Olga Verbițchi, concurență la cuţite. “Ce s-a întâmplat... Ultimii dueliști din grupa lui Ştefan Bănică. Doredos vs. 3 O’Clock, o explozie de bucurie şi energie: “Ne-a stat ceasul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x