Antena Căutare

Votul lui Emilian Nechifor, din finală, nu a mers exclusiv spre Olga. Care au fost preferații fostului concurent: "Îmi pare rău, dar nu pot să te încurc cu votarea"

Deşi a fost eliminat în cea de-a doua Gală la live, la doar un pas de Finală, Emilian Nechifor a ştiut să piardă frumos, demn şi încrezător în viitor.

Deşi a fost eliminat în cea de-a doua Gală la live, la doar un pas de Finală, Emilian Nechifor a ştiut să piardă frumos, demn şi încrezător în viitor.

Fostul concurent a dat dovadă de fair-play faţă de colegii rămaşi în competiţie şi, aseară, a venit să îi susţină. Deşi majoritatea s-ar fi aşteptat ca el să fie acolo exclusiv pentru Olga, se pare că acesta le-a întrecut aşteptările fanilor.

Fiecare dintre cei patru a primit câte un vot din partea lui Emilian, iar dovada stă mărturie chiar pe pagina acestuia de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iar fanii nu au contenit să îl admire: "Wow! Ce frumos! Votat Emilian pentru fair-play! Ai super voce! Baftă! Să ai multe hituri şi să te auzim!", " Îmi pare rău, dar nu pot să te încurc cu votarea!", "Frumos din partea ta să votezi cu fiecare!".

Marea Finală X Factor a venit cu daruri de sărbătoare pentru telespectatorii Antenei 1. Ei sunt cei trei câștigători... "Salut! Sunt sora lui Carla's Dreams. V-am cuprins". Imaginile care i-au dat pe fani peste cap: "Doamne! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x