Antena Căutare

X Factor 2020. Arthur Horeanu a interpretat piesa „Mama I' m coming home” în Bootcamp: „Ești un model pentru tinerii de vârsta ta”

Arthur Horeanu a venit în primul Bootcamp din sezonul 9 X Factor cu un stil diferit față de audiții. Deși look-ul său și dezinvoltura i-a impresionat pe jurați, Loredana nu i-a oferit un scaun.

Arthur Horeanu, pe secna X Factor
Arthur Horeanu, pe secna X Factor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Tânărul de 15 ani a interpretat melodia „Mama I' m coming home”, le-a dat o stare bună juraților prin energia sa, însă au fost momente în care tânărul a fost sub ton.

Arthur Horeanu i-a impresionat pe jurații X Factor cu look-ul și energia lui

Având în vedere că este vorba de categoria de vârstă condusă de Loredana, părerile celorlați jurați au fost pur consultative.

Dacă Ristei și Delia au putut trece peste scăpările de voce, concentrându-se pe emoția piesei și energia conucrentului, Ștefan Bănică a menționat că astfel de greșeli nu sunt acceptabile în Bootcamp.

Citește și: Andra Barangă, concurentă X Factor, cântă piesa Rather Me, la Neatza cu Răzvan și Dani

Delia: „Ai o energie foarte bună, ți-ai ales o piesă foarte interesantă, ai o atitudine mișto pe scenă, ești foarte drăguț îmbrăcat și nu știu ce aș face cu tine dacă aș fi Loredana”.

Ristei: „Mie mi-a plăcut. Mi-a plăcut și piesa, sut ușor subiectiv Mi se pare că ai vrut să dai prea mult și te-ai dus peste limită și acolo ai pierdut un pic, dar nu ți-ai pierdut starea, nu ți-ai pierdut încrederea”.

Bănică: „A fost fals de multe ori. La un moment dat m-ai pierdut, ori nu te-ai auzit, a fost fals. La nivelul ăsta în Bootcamp n-am voie să aud așa ceva. Eu nu știu dacă ți-aș da un scaun pentru prestația auzită astăzi”.

Loredana l-a încurajat pe Arthur și i-a aperciat transformarea de care a avut parte.

Loredana: „N-ai avut stabilitate pe anumite note, dar se vede că te-ai focusat, ai avut stare, ai fost artist. Pentru că la audiții ai fost mult mai agitat, se vede că te-ai transformat și e o transformare pozitivă”.

Citește și: Ultima întâlnire din culise cu Ilona Brezoianu la eXtra Factor. Ce i-a întrebat pe colegii săi

Loredana i-a întrebat pe cei trei care se aflau pe scenă, Kashy, David și Iulian, ce părere au despre prestația rivalului lor. Cei trei l-au apreciat pe Arthur însă au susținut că nu merită un loc pe scaunele deja ocupate de ei.

Verdictul Loredanei: Arthur nu a primit un loc pe scaun

Deși juratul-îndrumător al categoriei de vârstă 14-24 de ani i-a apreciat calitățile concurentului, nu a renunțat la un alt concurent pentru a-i face loc lui Arthur.

„Ești foarte tare, ești un model pentru tinerii de vârsta ta de tenacitate, de ambiție, de nebunie, îmi plac artiștii ca tine, mă inspiră și dacă ar fi să aleg un scaun cu care te bagi în seara asta ar fi Kashy. Arthur, drumul tău se oprește aici în seara asta”.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Iulian Selea i-a ridicat în picioare pe jurați, în Bootcamp: „Super moment”... X Factor 2020. Eden Loren, moment clasic în Bootcamp. Loredana: Ai o voce specială, unică în acest concurs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x