Antena Căutare

X Factor 3 decembrie 2020. Gemenele Conta, cel mai emoționant moment din Bootcamp. I-au cucerit pe jurați din primele secunde

În Bootcamp, trupa Conta a avut cel mai emoționant moment de până acum de la "X Factor". Cele două surori au cântat excepțional și au impresiont jurații.

X Factor 2020. Gemenele Conta au avut cel mai emoționant moment din Bootcamp:"Cel mai emoționant moment, de departe!" Galerie
X Factor 2020. Gemenele Conta au avut cel mai emoționant moment din Bootcamp:"Cel mai emoționant moment, de departe!"

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ioana și Diana sunt surori gemene, relația dintre cele doua este una specială și au venit pe scena "X Factor" în audiții cu piesa "Lovely" a lui Billie Eilish.

Gemenele Contra au 22 de ani, studiază muzica la Facultatea de muzică din Timișoara și își doresc să ajungă până în finala show-ului de talente. Acestea au impresionat cu vocea lor senzaționala de la primele versuri ale melodiei.

Ioana și Diana Conta au primit 4 X DA și au ajuns direct în Bootcamp.

Florin Ristei a repetat foarte mult cu grupul Conta și le-a dat câteva sfaturi de scenă. “Ele nu sunt cele mai bune din punct de vedere vocal, dar au o stare foarte bună împreună. Sunt surori și eu știu cum este să cânți cu frate-tu. Și-au făcut singure piesa pe voci, m-au surprins plăcut la repetiții ieri. Le-am dat câteva sfaturi și le-au prins destul de repede.”, a spus juratul, emoționat și speriat de momentul pe care îl vor face fetele.

X Factor 3 decembrie 2020. Gemenele Conta, cel mai emoționant moment din Bootcamp. I-au cucerit pe jurați din primele secunde

Citește și: Florin Ristei intră în Bootcamp cu zece grupuri și un wild card!

Gemenele Conta au pășit pe scenă cu emoții, dar au impresionat jurații

În timpul momentului, Ioana și Diana au primit o avalnșă de aplauze din partea publicului, semn ca cele două se descurcat de minune pe scenă.

Jurații au rămas cu gura căscată, gemenele au reușit să îi impresioneze și de data aceasta cu piesa "The Blower's Daughter" . Delia și Florin Ristei au simțit toate emoțiile, sentimente și căldura din vocile lor.

În cazul vostru am simțit o emoție pură, exact ce am simțit și în momentul Andradei, concurenta din echipa mea. Excelent moment! Ăsta este un moment care m-a uns la inima.”, a spus Ștefan Bănică, vizibil emoționat și surprins de prestația celor două.

Jurații au comentat prestația concurentei, însă Florin Ristei a fost cel care a decis dacă le oferă sau nu un loc pe scaun celor două gemene. Acesta nu avea în plan să le pună pe un scaun, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Gemenele Conta au reușit să treacă mai departe, însă pentru a lua loc pe un scaun trebuie să ridice trupa 4Sure.

Citește și: Diana și Ioana Conta, prima dată pe o scenă atât de mare. Interpretarea care le-a trimis direct în Bootcamp​

Eu n-am plecat de acasă cu nici un gând să le pun pe gemene pe un scaun, în nici un caz, never, never. Au fost foarte misto împreună. ”, a mai adăugat Florin Ristei.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Potrivit regulmentului, cele unsprezece grupuri ale lui Florin Ristei urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Ristei decide dacă grupul care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca trupa să ocupe un loc pe scaun, atunci aceasta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca trupa să nu ocupe un scaun, atunci aceasta își încetează parcursul în competiție. Doar trei grupuri întră în etapa Duelurilor.

X Factor 2020. Tiny Tigers au pus în scenă unul dintre cele mai energice momente din Bootcamp: "N-am mai văzut o tr... X Factor 2020. Trupa Hello, momentul romantic care i-a impresionat pe jurati în Bootcamp. Conexiunea lor e greu de expli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x