Antena Căutare

X Factor 2020. Trupa Hello, momentul romantic care i-a impresionat pe jurati în Bootcamp. Conexiunea lor e greu de explicat

Marian și Teodora formează un cuplu, iar la auditiile X Factor au venit mai hotărâți ca niciodată să îi impresioneze pe jurați. Asta au și făcut cu ajutorul unei variante indedite a piesei „Billie Jean".

X Factor 2020. Trupa Hello, momentul romantic care i-a impresionat pe jurati Galerie
X Factor 2020. Trupa Hello, momentul romantic care i-a impresionat pe jurati

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cei doi membri ai trupei Hello se cunosc de 12 ani, însă de un an jumătate formează unul dintre cele mai simpatice cupluri. Aceștia au mai fost la X Factor în sezonul 5 tot ca și grup, dar în perioada respectivă nu erau împreună.

Marian si Teodora s-au încurajat în culise și au pășit pe scenă mult mai hotărâți.

Citește și: X Factor 2020. Marian și Teodora i-au dat pe spate pe jurați cu o interpretare originală a piesei „Billie Jean”: „Excepțional”​

Înainte de a-și începe prestația artistică, cei doi s-au sărutat, gest care i-a înduioșat pe jurați.

Trupa Hello a impresionat publicul cu piesa lor

Cuplul a luat o decizile foarte bună atunci când au ales să cânte piesa Sign Of The Times. Aceștia au primit laude din partea juraților și a mentorului lor.

O piesă grea de cântat pe două voci. Ați încercat, de multe ori va ieșit, de alte ori nu. Am văzut și cine este șefa în grup. Este important că voi v-ați făcut treaba, dar cred că X Factor 2020 este mai mult de atât.”, a spus Ștefan Bănică.

Florin Ristei a ținut neapărat să menționeze că cei doi membrii ai trupei Hello au lucrat singuri și că meritul le revine în totalitate lor.

Citește și: Florin Ristei intră în Bootcamp cu zece grupuri și un wild card!​

Jurații au comentat prestația concurenților, însă Florin Ristei a fost cel care a decis dacă le oferă un scaun, iar alegerea lui a fost ca trupa Hello să nu meargă mai departe.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Potrivit regulmentului, cele unsprezece grupuri ale lui Florin Ristei urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Ristei decide dacă grupul care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca trupa să ocupe un loc pe scaun, atunci aceasta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca trupa să nu ocupe un scaun, atunci aceasta își încetează parcursul în competiție. Doar trei grupuri întră în etapa Duelurilor.

X Factor 3 decembrie 2020. Gemenele Conta, cel mai emoționant moment din Bootcamp. I-au cucerit pe jurați din primele se... X Factor 3 decembrie 2020. Super 4 au luat din nou cu asalt scena în Bootcamp. Florin Ristei, mândru de prestația lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x