Antena Căutare

X Factor 2020. Liviu Panait, moment emoționant în Bootcamp. Loredana: „Eu zic că ai reușit să te depășești”

Liviu Panait e venit în Bootcamp-ul sezonului 9 X Factor, a emoționat publicul, însă n-a reușit să o convingă pe Loredana că merită un loc mai departe în echipa ei.

Liviu Panait, pe scena X Factor, interpretând piesa „I'll Never Love Again”
Liviu Panait, moment emoționant în Bootcamp

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Liviu Panait a interpretat melodia I'll Never Love Again și i-a dedicat momentul din Bootcamp soțului său: „În toată perioada asta am pus tot dorul meu în muzică”.

Liviu Panait a dedicat mometul de la X Factor soțului său

În momentul în care Liviu a pășit pe scenă în Bootcamp, toate cele trei scaune erau ocupate, iar dacă Loredana ar fi decis ca el să meargă mai departe, unul dintre cei care ocupau scaunele ar fi trebuit să se ridice.

Totuși, emoțiile au fost prea puternice, iar Liviu, care fusese și răcit cu puțin timp înainte de seara Bootcamp-ului, a avut niște scăpări de voce, remarcate de jurați.

Citește și: Andra Barangă, concurentă X Factor, cântă piesa Rather Me, la Neatza cu Răzvan și Dani

Ștefan Bănică i-a apreciat totuși vocea, însă ceea ce nu l-a entuziasmat pe jurat a fost faptul că Liviu nu a reușit să transmită poveste melodiei:

Mie mi se pare că ai cântat mai bine de cât cei trei aflați pe scaune. De cântat. Dar iarăși ajungem la concluzia că numai cântatul nu e de ajuns. Pe mine nu m-ai dus în povestea ta.

Ristei l-a contrazis pe Bănică în privința prestației vocale a lui Liviu Panait, considerând că a fost mai slab decât cei trei care se aflau pe scaune în momentul interpretării(David, Kashy și Theo).

Florin Ristei: „Eu cred că ai cântat mai slab. Te-a distrus emoția aia la un moment dat”.

Și Delia a remarcat scăparea de voce pe care a avut Liviu:

Delia: Ai strangulat un pic vocea. Te-ai împleticit, ai alunecat de pe ton. Și parcă un ton așa ușor festivalier, ca moment.

Citește și: Ultima întâlnire din culise cu Ilona Brezoianu la eXtra Factor. Ce i-a întrebat pe colegii săi

Având în vedere că Liviu se află în categoria de vârstă a cărei mentor este Loredana, comentariile celorlalți jurați au fost doar consultative în acest Bootcamp.

Decizia finală în privința lui Liviu a aparținut Loredanei, care nu a considerat că prestația acestuia merită să ridice d epe scaun pe unul dintre cei trei care ocupaseră până la acel moment câte un loc.

Înainte de a-și exprima hotărârea, Loredana nu a ezitat să-i întrebe pe cei aflați pe scaun dacă sunt de părere că Liviu ar merita să ridice de pe scaun pe unul dintre ei. Deși Kashy, Theo și David au spus că îl apreciază pe Liviu, au menționat că nu cred că ar merita să fie înlocuiți de el.

Liviu Panait nu a primit un scaun în Bootcamp

Loredana: „Eu știu ce e în spatele acestor zile în care tu ai răcit. Ești mai bine astăzi, mental tot ți-a rămas o teamă, mai ales la partea de acute, la partea mai dificilă a piesei în care ai încercat să forțezi un șpic și n-a ieșit ce trebuia. Eu zic că ai reușit să te depășești. Nu sunt în măsură să-ți dau un scaun în seara asta”.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Gabi Gruici - Kashy a obținut votul de încredere al Loredanei în Bootcamp: „Avem nevoie de nebuni frumoși... X Factor 2020. Denis Costea, plin de energie în Bootcamp. Ce a decis Loredana în privința lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x