Antena Căutare

X Factor 2020. Marian și Teodora i-au dat pe spate pe jurați cu o interpretare originală a piesei „Billie Jean”: „Excepțional”

Marian și Teodora formează un cuplu și au pășit pe scena „X Factor” ca grup, impresionându-i pe jurați cu o variantă inedită a piesei „Billie Jean".

Marian și Teodora interpretând pe scena X Factor o variantă orginală a piesei „Billie Jean” Galerie
Marian și Teodora i-au impresionat pe jurați cu vocea și chimia lor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Marian Stancu și Teodora formează trupa „Hello”, se cunosc de 12 ani și de un an și jumătate formează un cuplu. Este pentru a doua oară când cei doi vin împreună la „X Factor”, după ce au mai fost și în sezonul 5, pe vremea când încă nu erau împreună: „Muzica ne-a unit”.

Florin Ristei: „Așa trebuie să vină un grup la X Factor!"

Înainte de a-și începe prestația artistică, cei doi s-au sărutat, gest care i-a topit pe jurați.

Citește și: Oana și George Indru au interpretat piesa Give In To Me într-o manieră originală. I-au cucerit pe jurați din primele secunde

Marian și Teodora i-au impresionat pe jurați cu o versiune inedită a melodiei „Billie Jean” a lui Michael Jackson.

Bravo pentru alegere. N-am auzit niciodată această variantă în felul acesta. A fost excepțional. Sunt extrem de surprins”, a comentat Ștefan Bănică după ce i-a aplaudat în picioare pe cei doi.

Loredana, vizibil impresionată de prestația lor a precizat că „așa se vine la o audiție”.

Citește și: Zorana Samson, o adevărată apariție pe scena X Factor: "Ești bombiță. Eu nu am mai auzit pe nimeni cu așa un timbru special"

„Vă potriviți perfect. Eu vă felicit pentru cum cântați împreună, dar și pentru dragostea voastră. V-ați găsit”, le-a spus Loredana celor doi.

Și Delia a fost impresioantă de chimia dintre Marian și Teodora.

V-ați privit ochi în ochi, ați fost acolo conectați. Contează mult”, a comentat Delia.

Cuplul a primit 4 de „Da” din partea juraților, ceea ce înseamnă că au trecut direct în Bootcamp, în echipa lui Florin Ristei:

„Bună chimia, bine că ați pregătit un moment și l-ați făcut original, așa trebuie să vină un grup la „X Factor”, a comentat juratul Florin Ristei.


X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Anne Laura Noupadja a făcut senzație cu look-ul său, iar Ristei s-a gândit deja la o trupă de fete pentru... X Factor 2020. Karina Ștefan i-a impresionat pe jurați cu aspectul ei dulce. Ristei: Te văd într-un grup de tip „Pussyca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala X Factor sezonul 10, 23 decembrie 2021. Nick Casciaro a obținut premiul de 50.000 de euro Finala X Factor sezonul 10, 23 decembrie 2021. Nick Casciaro a obținut premiul de 50.000 de euro Vineri, 24.12.2021, 01:54
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Ce mai face și cum arată acum Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020. Cu ce performanță se mândrește tânăra

Ce mai face și cum arată acum Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020. Cu ce performanță se mândrește tânăra

Andrada Precup i-a cucerit pe jurații X Factor 2020, dar și pe telespectatori cu timbrul său vocal și povestea de viață. Iată cum arată acum câștigătoarea sezonului 9.

Sambata, 29.04.2023, 09:21
EXCLUSIV. Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, și ce au făcut după Finala show-ului

EXCLUSIV. Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, și ce au făcut după Finala show-ului

Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, au vorbit în exclusivitate pentru a1.ro despre relația specială pe care o au, cum au petrecut Crăciunul și cum i s-a schimbat viața lui Nick după ce a câștigat show-ul de la Antena 1.

Miercuri, 12.01.2022, 16:17
Ce mai face și cum arată acum Adrian Petrache, finalistul Loredanei din sezonul 9 X Factor. Cât de mult s-a schimbat

Ce mai face și cum arată acum Adrian Petrache, finalistul Loredanei din sezonul 9 X Factor. Cât de mult s-a schimbat

Adrian Petrache, fostul concurent al sezonului 9 X Factor, s-a schimbat complet de la ultima apariție TV. Tânărul s-a filmat în timp ce cânta și a publicat videoclipul pe contul de Instagram.

Marti, 11.01.2022, 13:42
Cum au sărbătorit Loredana și Nick Casciaro victoria sezonului 10 X Factor. Cei doi au dat o petrecere neașteptată

Cum au sărbătorit Loredana și Nick Casciaro victoria sezonului 10 X Factor. Cei doi au dat o petrecere neașteptată

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor. Loredana și concurentul său au sărbătorit marea victorie cu o petrecere neașteptă, care a surprins prietenii din mediul online.

Miercuri, 29.12.2021, 11:40
Ultimele știri
x