Antena Căutare

Oana și George Indru au interpretat piesa Give In To Me într-o manieră originală. I-au cucerit pe jurați din primele secunde

Oana și George Indru sunt frați și au venit împreună la audițiile X Factor. Deși între ei există o diferență de 7 ani, cei doi sunt dovada clară că muzica nu are bariere.

În a zecea ediție din sezonul 9 "X Factor", Oana și George Indru au cântat piesa "Give In To Me" Galerie
Oana și George Indru sunt frați și au venit împreună la audițiile X Factor. | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Frații Indru cântă împreună de când se știu, dar într-o formulă mai profesională de aproximativ 3 ani. Oana este cea care a cântat cu vocea pe scenă, iar George, deși practică jiu-jitsu brazilian, a demonstrat că chitara este una dintre marile lui pasiuni.

Au fost nerăbdători să ajungă pe scena X Factor și au pășit cu încredere în fața juraților.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor

"Loredana, tu ce părere ai? Nu mă așteptam. Adică eu am crezut că este un grup", a spus Ștefan Bănică când George a menționat că el a urcat pe scenă doar ca să-și acompanieze sora cu chitara.

Dezamăgirea a fost și mai mare la Florin Ristei, care așteaptă cât mai multe grupuri pentru că anul acesta el este mentorul grupurilor.

Florin Ristei: "Poate să-mi treacă supărarea dacă ești o voce senzațională."

Baftă multă le-au urat jurații, iar ce a urmat pe scenă a depășit toate așteptările. Oana și George Indru au pus în scenă o prestație demnă de toată lauda pe piesa Give In To Me a lui Michael Jackson.



Jurații X Factor s-au bucurat pe tot parcursul momentului de la masa juriului de interpretarea celor doi: "Mă bucur că l-ai adus pe Michael Jackson la X Factor în varianta asta. Nu mă așteptam deloc", a spus Ștefan Bănică.

George Indru s-a lăsat cu greu convins să meargă alături de sora sa mai departe în concurs. Cei doi au acceptat să meargă într-un final în Bootcamp ca un grup, sub îndrumarea lui Florin Ristei.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de ani

Florin Ristei: "Îmi plac și cred că au potențial diferit față de toate celelalte grupuri. E ceva ce nu am până acum în echipă."



X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Marian Vasilescu, o voce remarcabilă la X Factor. A interpretat piesa Imagine și a primit 3XDA... Mihaela Condurache, juristul de pe scena X Factor. Vocea ei l-a impresionat pe Ștefan Bănică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x