Antena Căutare

X Factor 2020, Semifinală. Adrian Petrache, semifinalistul Loredanei, a adus emoție pe scenă. “Gipsy Kings în franceză!”

Adrian Petreche a urcat relaxat pe scena X Factor știind că va impresiona cu o interpretare neașteptată, în franceză, alături de band-ul format din prieteni dragi și membrii ai familiei.

adrian petrache Galerie
X Factor 2020, Semifinală. Adrian Petrache, semifinalistul Loredanei, a adus emoție pe scenă. “Gipsy Kings în franceză!” | antena 1

A venit și rândul Loredanei să facă alegeri și să schimbe pentru totdeauna soarta unuia dintre concurenții săi din Semifinala X Factor 2020.

Loredana a ales să meargă mai departe în Semifinală cu Iulian Selea și Adrian Petreche.

Întrebat fiind ce așteptări are, Adrian a răspuns:

Să mă simt foarte bine pe scenă. O să fiu cu niște persoane foarte dragi, frații și niște prieteni foarte buni. (...) Eu mă simt foarte bine cu ei. Îmi dau încredere și știu că va fi bine”.

citește și: X Factor 2020. Ioana Ardelean a strălucit în etapa Duelurilor. A primit aplauze la scenă deschisă

Adrian a interpretat piesa Les Yeux De La Mama și faptul că a fost în preajma prietenilor și a fraților lui mai mici i-a dat putere și curaj să interpreteze melodia într-un stil aparte.

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:30, la Antena 1!

“Familia e ceva care îți dă o putere și o emoție, nu știu cum să explic”, a spus la final Iulian, după ce a demonstrate tuturor cât de bine s-a simțit pe scena X Factor. Publicul și jurații l-au aplaudat cu toată admirația pentru stilul pe care l-a abordat, fiind ceva neașteptat.

“Foarte bună alegerea piesei în franceză. (…) Ți-ai jucat cartea foarte bine și ai plusat pe ce-ai avut mai bun astă seară”, i-a spus Florin Ristei.

“Am tras cu urechea de la repetiție și mi-a plăcut de-acolo ce se întâmplă”, i-a transmis Delia.

“Apreciez la tine consecvența și asumarea de-ați allege genul ăsta de repertoriu. (…) A fost un Gipsy Kings în franceză”, spune Ștefan Bănică.

citește și: X Factor 2020. Sonia Mosca, cea mai puternică voce în etapa Duelurilor. Ce a făcut pe scenă

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

X Factor 2020: Cine sunt concurenții care merg în Finală... Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales concurenții pentru finala X Factor Semifinala, lider de audie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x