Antena Căutare

X Factor 2020. Ioana Ardelean a strălucit în etapa Duelurilor. A primit aplauze la scenă deschisă

Ștefan Bănică caută factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, iar în etapa Duelurilor din sezonul 9 X Factor, acesta a ajuns cu Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi.

X Factor 2020. Ioana Ardelean a strălucit în etapa Duelurilor. A primit aplauze la scenă deschisă Galerie
X Factor 2020. Ioana Ardelean a strălucit în etapa Duelurilor. A primit aplauze la scenă deschisă

Ștefan Bănică a trecut prin toate stările încercând să aleagă trei concurente din grupa sa de fete cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani. Încă de la început, acesta a mărturisit că va pune preț pe dorința fiecăreia de a evolua, astfel că unele decizii i-au contrariat pe colegii săi jurați. La finalul etapei din Bootcamp, Ștefan Bănică a ales să meargă mai departe alături de Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi.

Juratul Ștefan Bănică: “Sper că veți avea o seară extraordinară pentru că aceste fete sunt extrem de talentate. Avem multe de învățat din ceea ce o să vedem, inclusiv o lecție de viață!”

Înainte ca fetele să urce pe scenă, Dani Oțil “a dat din casă” câteva sfaturi pe care juratul le-a oferit grupei lui: “Ștefan cred că le-a zis de vreo 20 de ori «Fetelor, cheia e la voi, nu la mine. Ține numai de voi și de ceea ce faceți în seara următoare să treceți mai departe», poveștește prezentatorul.

Semifinala X Factor 2020 poate fi urmărită VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Prospețimea, tinerețea, puritatea sunt cele trei lucruri importante pe care mizează Ștefan Bănică la grupa lui de fete. Ștefan Bănică a repetat neîncetat alături de Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi, cărora a încercat să le insufle încredere: ”Noi ne jucăm cartea noastră: Emoția, tinerețea, prospețimea! Nu cel sau cea care cântă cel mai bine va câștiga, ci cel care reușește să transmită cel mai bine! Și cred că X Factor-ul de anul acesta este aici, în această grupă!”, a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Ioana Ardelean a ridicat o concurentă de pe scaun, în Bootcamp. Delia: „Vei face treabă în țărișoara asta!”

La repetiții Ioana a fost luată prin surprindere de momentul în care echipa ei de la X Factor i-a făcut o mică celebrare a zilei de naștere. Cele două colege ale sale au venit cu un tort, iar juratul Bănică a aranjat ca totul să fie ca la carte pentru aniversarea zilei de 21 de ani a Ioanei.

Ioana Ardelean a creat un moment emoționant cântând piesa Runnin'

Îniante să înceapă să cânte, Ștefan i-a adresat Ioanei câteva cuvinte frumoase, amintindu-i cât este de frumoasă și mai mult decât atât i-a spus că este “întruchiparea unui star perfect, desprins parcă de la Hollywood”.

Florin Ristei: “Astăzi mi se pare că i-a tremurat vocea mai mult decât de obicei, în rest, momentul a fost aproape perfect. Apariția senzațională! Cânți foarte, foarte bine și poți să faci performanță la X Factor"

Delia i-a apreciat delicatețea și sensibilitatea concurentei și a ținut să-i reamintească cât de frumoasă este.

Loredana este impresionată de prestația Ioanei și consideră ca pe scenă a arătat o parte din evoluția prin care trece: “În seara asta tu ai reușit să impresionezi dincolo de aparențe!”

X Factor #DENEOPRIT Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

X Factor 2020. Delia și Loredana, impecabile în două ținute deosebite. Iată rochiile care le-au făcut să strălucească... X Factor 2020. Alexandra Serenada Sîrghi, moment de excepție pe scena X Factor. Delia i-a lăudat performanța vocală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x