Antena Căutare

X Factor 2020, Semifinală. Sonia Mosca, semifinalista Deliei, a luat scena cu asalt. “Vorbim de o forță care muntă munții”

Sonia Mosca a interpretat piesa Listen cu pasiune și putere, impresionând publicul și jurații cu vocea ei ca un uragan.

sonia mosca pe scena x factor Galerie
X Factor 2020, Semifinală. Sonia Mosca, semifinalista Deliei, a luat scena cu asalt. “Vorbim de o forță care muntă munții” | antena 1

Delia, jurata X Factor, a avut și ea de ales între două voci excepționale din grupa sa, fiind pusă în dificultate de cele două frumoase concurente, Sonia și Alina.

Dacă ar fi să luăm acest concurs după cea mai bună voce, cea mai puternică voce, părerea mea e că concursul se închide aici. Dar nu e vorba numai de voce”, a spus Ștefan Bănică după ce a auzit-o pe Sonia cântând la dueluri.

Sunt oameni care s-au chinuit până la vârsta asta și merită o șansă”, spune Delia, fiind de acord cu Ștefan că toată lumea trebuie să încerce.

Se tot pune presiune pe treaba asta că X Factor este mai mult decât voce. Ce înseamnă maim ult decât voce?”, a completat Delia.

citește și: X Factor 2020. Kalon Rae a strălucit pe scenă în etapa Duelurilor. Ce piesă a interpretat

Ea și-a încurajat concurentele din semifinală să dea tot ce pot pentru că e de ajuns să cânte.

Mai mult decât voce înseamnă starea pe care ți-o dă, înseamnă impactul pe care îl are”, a mai spus Delia.

Înainte de duel, cele două frumoase concurente au vorbit una despre cealaltă.

Eu și Alina suntem foarte, foarte diferite! Ea interpretează, ea cu o suflare de voce îți dăruiește iubire, te face să simți. În schimb, eu alternez între dulceață și putere”, a spus Sonia despre colega ei.

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:30, la Antena 1!

Pentru a le încuraja, Delia a spus ce așteaptă de la fetele în care are foarte mare încredere:

Cererea e aceeași. Vreau să mă dai pe spate, vreau să fie cel mai bun moment, vreau să îmi cânți Dumnezeiește. Punct”, a adăugat Delia.

Delia a decis ca duelul să înceapă cu Sonia.

citește și: X Factor 2020. A mizat pe naturalețe și i-a surprins din nou pe jurați. Adrian Petrache a adus zâmbetul pe chipurile tuturor

E inutil să spun să câștige cel mai bun. Eu o să dau totul. Și voi fi fericită indiferent de rezultat, pentru că, să ajungi în acest punct, într-un loc care nu e al tău, pe care nu îl știai înainte, e o realizare atât de mare”, a spus Sonia înainte de a cânta în Semifinala X Factor.

Ea interpretat piesa Listen a lui Beyonce și i-a făcut pe toți să fie uluiți de puterea din vocea ei și încrederea deplină cu care cântă. Sonia părea să atingă cu ușurință note atât de înalte. Cu toții au fost surprinși de evoluția ei extraordinară.

Lui Florin Ristei nu i-a venit să creadă ce note a atins Sonia și s-a ridicat în picioare. Delia dansa de bucurie pe scaun, fiind mândră de o asemenea concurentă. La sfârșitul momentului ei, jurații au aplaudat-o din picioare.

E incredibil ce reușește să facă cu vocea ei, la un nivel uluitor. Sonia, una dintre cele mai bune tehnici pe care le-am auzit, nu la X Factor 9, ci la X Factor forever and ever”, spune Florin Ristei, vizibil impresionat.

Vorbim de o forță care muntă munții. Ia așa cu vocioiu muntele și ți-l pune aici dacă vrea”, spune Ștefan Bănică.

Eu nu pot să înțeleg cum de nu ești super star în Italia. (...) Vocea ta este absolut uimitoare”, a adăugat Loredana.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

X Factor 2020, Semifinală. Tiny Tigers, semifinalistele lui Florin Ristei, au arătat cât de puternice sunt niște micuțe ... X Factor 2020, Semifinală. Alina Dincă, semifinalista Deliei, a zguduit scena cu piesa "The winner takes it all&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x