Căutare Live

X Factor 2020. Sonia Mosca, cea mai puternică voce în etapa Duelurilor. Ce a făcut pe scenă

Sonia Mosca a fost ultima din grupa Deliei care a urcat pe scenă și care crede cu tărie că atunci când se află în fața publicului trebuie să emoționeze cu orice preț.

Pentru etapa Duelurilor, Sonia a ales piesa Think

Antena 1

La repetiții, Sonia Mosca s-a deschis în fața Deliei și a colegilor ei și a mărturisit că deși dă totul pentru publicul ei, are un gust amar atunci când încă mai vede comentarii răutăcioase legate de aspectul ei fizic. Concurenta a spus că la 20 de ani era foarte frumoasă, avea forme, dar se simțea bine în corpul ei și acest lucru îi dădea și mai multă siguranță pe scenă.

Sonia a avut o perioadă în care a suferit de depresie, a devenit obeză, o etapă dificilă din viața sa, care a marcat-o și care i-a lăsat amprente pe viață.

Semifinala X Factor 2020 poate fi urmărită VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Nici măcar acum, concurenta nu a reușit să treacă peste acele momente și nu poate să fie mulțumită din nou cu trupul său. Tot la discuțiile cu colegii de grupă, Sonia a mai spus că muncește zilnic ca să-și modifice silueta pentru că vrea să se simtă din nou bine în pielea sa, iar dietele sunt cele mai bune prietene ale ei, pentru că a ajuns în punctul în care nu se mai poate privi în oglindă.

Citește și: Sonia Mosca, pe scena X Factor cu piesa “And I Am Telling You I'm Not Going” – “Simt cu adevărat muzica înăuntrul meu”

Delia: "Sonia, această forță a naturii așa cum i s-a spus, este o raritate. Nu ai cum să întâlnești voci ca ale Soniei într-un sezon."

Pentru etapa Duelurilor, Sonia a ales piesa Think și și-a început în forță momentul cu energia ei molipsitoare. De la public și până la jurați, toți s-au bucurat de fiecare vers din piesa Soniei.

Răzvan Simion: "Foarte tare. Creatură minunată, ești senzațională."

Ștefan Bănică a spus la finalul momentului pus în scenă de Sonia că dacă ar fi să se ia după cea mai bună și mai puternică voce, show-ul trebuia să se încheie de la primul moment al concurentei. Dar X Factor înseamnă și altceva: "Este pentru prima dată când nu mai auzeam negativul. Atât de puternică este vocea ei."

Loredana: "Când știu că urmează să cânți. Nu am niciun fel de emoție din punctul ăsta de vedere. Din partea mea ai toată aprecierea."

Florin Ristei a spus și el despre Sonia că spectaculozitatea ei îi va impresiona deopotrivă și pe profesioniști, dar și pe oamenii din fața televizoarelor.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

X Factor 2020. Kalon Rae a strălucit pe scenă în etapa Duelurilor. Ce piesă a interpretat... X Factor 2020: Cine sunt concurenții care merg în Semifinală...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x