Antena Căutare

X Factor 2021, 10 decembrie. Daria Peltea, interpretarea explozivă a piesei „Bang Bang”. Ce i-au spus jurații în etapa de Battles

Daria Peltea a avut o interpretare explozivă a piesei „Bang Bang” de la Jessie J, Nicki Minaj și Ariana Grande, dar, deși piesa este destul de solicitantă, ea nu a avut probleme cu interpretarea.

X Factor 2021, 10 decembrie. Daria Peltea, interpretarea explozivă a piesei „Bang Bang”. Ce i-au spus jurații în etapa de Battles Galerie
X Factor 2021, 10 decembrie. Daria Peltea, interpretarea explozivă a piesei „Bang Bang”. Ce i-au spus jurații în etapa de Battles | Antena 1

Daria Peltea a reușit să creeze un moment superb cu o interpretare puternică și curajoasă a piesei Bang Bang de la Jessie J, cu care a reușit să ridice sala în picioare. Micuța artistă a fost felicitată de jurați pentru performanța sa vocală.

Daria Peltea, interpretarea explozivă a piesei Bang Bang în etapa de Battles de la X Factor 2021

Daria Peltea a reușit să demonstreze că deține toate atuu-urile necesare pentru a fi concurentă la X Factor, iar juriul a fost surprins să o audă cântând live, pe scenă, în etapa de Battles, unde a reușit să creeze un moment greu de egalat vocal.

„Sunt foarte entuziasmată, mă bucur de tot ce mi se întâmplă. Mă bucur enorm. De când am aflat că sunt la Dueluri, am căutat piese. I le-am propus lui Florin, nu i-au plăcut”, spune Daria înainte de a interpreta.

Jurații au fost foarte uimiți de calitățile sale vocale.

Jurizare Daria Peltea în etapa de Dueluri de la X Factor 2021

„Se vede că-ți place să fii pe scenă. Îmi place bucuria asta să o văd când vine la un concurs. Ai o voce foarte frumoasă, trebuie să te concentrezi mai mult pe cântat. Renunță la anumite mișcări care te pot scoate din film”, a spus Loredana.

„La cât de mică, ce sunete scoate, wow. Te felicit, ai carismă pentru acest concurs. Nu e doar de voce, tu ai aceste date, trebuie să le folosești”, spune Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Daria Peltea a avut curajul să cânte o melodie „prea grea”: Emotions. „S-a luminat televizorul”

„Ștefan a vrut să îți zică că ai cântat cu dezinvoltură care a putut părea că ești detașată. Starea ta, pentru că te consumi emoțional, te-a făcut să plângi la repetiții”, spune Florin Ristei.

„A nu se confunda emoția pe care trebuie să o transmiți și cu emoțiile de a cânta„, spune Delia.

Cine este Daria Peltea de la X Factor 2021

Daria Peltea este o tânără pasionată de muzică ce a reușit să îi impresioneze pe jurați, încă din audiții. Avea doar 14 ani atunci când și-a propus să participe la acest show, dar fiindcă avea examenele de la Evaluarea Națională, a renunțat la idee, a povestit ea în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor”.

Totuși, fiindcă pasiunea pentru muzică a rămas la fel de puternică, aceasta făcut pasul acum, la vârsta de 18 ani. Piesa pe care a ales-o a descoperit-o întâmplător, dar spune că i-a plăcut faptul că este o piesă cu mesaj puternic.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Daria Peltea a făcut show la superlativ cu piesa „Stand Up” a celebrei Cynthia Erivo

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 10 decembrie. Betty Iordăchescu interpretează superb piesa „House of the Rising Sun” în etapa de Battles... X Factor 2021, 10 decembrie. Andrei Calancea a emoționat pe toată lumea cu piesa „Rugă pentru părinți” în etapa de Battl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x