Antena Căutare

X Factor 2021, 17 septembrie. Daria Peltea a făcut show la superlativ cu piesa „Stand Up” a celebrei Cynthia Erivo

Daria Peltea i-a impresionat din plin pe jurați în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Deși are doar 18 ani, concurenta a demonstrat că are un potențial uriaș.

daria peltea la x factor Galerie
Daria Peltea a făcut show pe scenă în edițai 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1 | Antena 1

Daria Peltea iubește mult muzica și și-a dorit încă de la vârsta de 14 ani să participe la emisiunea „X Factor”. Totuși, a renunțat atunci la plan, pentru a se dedica școlii și examenelor. Acum, la vârsta de 18 ani, concurenta și-a luat inima în dinți și a decis să urce pe scenă.

Daria Peltea i-a impresionat din plin pe jurați în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

În ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1, tânăra a ales să cânte o piesă destul de dificilă.

„Voi interpreta o melodie care transmite un mesaj foarte puternic (...).Sper să ajung cu bine pe scenă, să nu cad pe acolo”, a zis Dria Peltea, în timp ce se afla în culise.

După ce a primit o doză generoasă de încurajări de la alți concurenți, tânăra a pășit încrezătoare pe scenă, debordând totodată de energie.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Petru Georoiu a făcut show de senzație cu piesa „Muro Shavo”, dar nu s-a oprit aici. Ce a urmat

„Sunt foarte fericită că mă aflu aici. Mi-am dorit încă de la vârsta de 14 ani să vin la X Factor, doar că nu eram destul de pregătită. Acum sper să fiu pregătită și să vă placă. Am împlinit 18 ani acum 2 zile”, a zis aceasta, puțin emoționată.

Daria Peltea la X Factor

Daria Peltea la X Factor

Apoi, cu o sensibilitate ieșită din comun, Daria Peltea a interpretat piesa „Stand Up” a celebrei Cynthia Erivo și a părut că îi fascinează pe jurați. Aceștia au urmărit-o cu multă atenție, apoi au lăudat din plin prestația ei, mai ales că momentul a fost unul plin de emoție.

Jurizarea Daria Peltea, în ediția 4 din sezonul 10 „X Factor”

„A fost ca un carusel piesa asta, a trecut prin toate stările. Foarte interesantă și foarte dificil de cântat mi se pare. Stai foarte bine tehnic pentru vârsta ta. Bravo! Ți-ar plăcea să fii într-un grup? Gândește-te, nu trebuie să dai răspunsul acum”, i-a zis Delia, dornică deja s-o aibă în echipa sa.

„Îmi placi foarte tare. Atitudinea ta, energia ta. Cântatul este clar că ai calități și mentorul tău va putea lucra cu tine. Răspunsul meu este Da”, a zis Ștefan Bănică.

„Daria, la început trebuie să recunosc că am intrat cam greu în starea ta, pentru că ai început ușor moale. Aș fi vrut să fii mai prezentă pe jos, pe notele grave. În schimb, atunci când ai început să îți urci vocea, să o duci spre alte sfere, atunci am început să îți înțeleg vocea și capacitățile vocale. Meriți să mergi mai departe, din partea mea ai un DA”, a fost replica dată de Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Nick Casciaro a făcut show memorabil cu piesa „Leave a Light On” a lui Tom Walker

„Și din partea mea ai un mare DA”, a completat Delia.

„Fără îndoială ai un loc la mine în bootcamp, ai un DA. Mă gândeam, am deja 3. Mulțumim, Daria. Ne vedem în bootcamp!”, a fost răspunsul lui Florin Ristei, care i-a dat tinerei un real motiv de bucurie.

Daria Peltea a primit 4 de „DA” și un loc în bootcamp, în echipa lui Florin Ristei.

Cine este Daria Peltea din ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Daria Peltea este o tânără pasionată de muzică ce a reușit să îi impresioneze pe jurați, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor”. Avea doar 14 ani atunci când și-a propus să participe la acest show, dar fiindcă avea examenele de la Evaluarea Națională, a renunțat la idee.

Totuși, fiindcă pasiunea pentru muzică a rămas la fel de puternică, aceasta făcut pasul acum, la vârsta de 18 ani. Piesa pe care a ales-o a descoperit-o întâmplător, dar spune că i-a plăcut faptul că este o piesă cu mesaj puternic.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 17 septembrie. Andrei Calancea a adus un omagiu tatălui său și apoi a uimit cu piesa „Je suis le même” a ... X Factor 2021, 17 septembrie. Viorel Stănescu a dansat și a făcut show cu piesa „Love Is All Around” a lui Dj Bobo. Ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x