Antena Căutare

X Factor 2021, 12 noiembrie. Delia Andrei a interpretat piesa Angels Like You. Cum s-a descurcat în Bootcamp concurenta

În Bootcamp X Factor, sezonul 10, Delia Andrei a interpretat melodia Angels Like You, de Miley Cyrus. Concurenta a urcat pe scena X Factor fiind puțin răcită, dar a impresionat cu momentul său artistic. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei.

concurenta in bootcamp x factor sezonul 10 Galerie
În Bootcamp X Factor, sezonul 10, Delia Andrei a interpretat melodia Angels Like You, de Miley Cyrus. Concurenta a urcat pe scena X Factor fiind puțin răcită, dar a impresionat cu momentul său artistic. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei. | Antena 1/ X Factor

Delia urcat pe scenă X Factor, în Bootcamp, răcită, însă lucrul acesta nu a împiedicat-o să aibă un moment excepțional. Jurații au urmărit-o cu foarte mare atenție și au văzut în ea acea sclipire demnă de scena X Factor și de cea de-a doua etapă a concursului.

La doar 16 ani a reușit să își învingă teama și să urce pe scenă, chiar dacă o mică răceală ar fi putut să îi dea bătăi de cap și ba chiar să îi pună piedică.

Delia Andrei a cântat Angels Like You în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Florin Ristei: "E încă mică și Delia și trebuie să înțeleagă că în alea trei minute în care ești pe scenă, pe nimeni nu interesează ce probleme ai! Poți să faci în așa fel încât nimeni să nu-și dea seama".

Tăria, talentul și pregătirea și-au spus cuvântul pentru Delia, care a interpretat magistral melodia lui Miley Cyrus.

Florin Ristei a fost în dubiu dacă să ofere un scaun sau un. Cert este că i-a plăcut foarte mult momentul și a stat pe gânduri, mai ales că toate cele trei scaune erau deja ocupate.

Pe scenă, concurenta a demonstrat că are în sânge talentul și că îi este menit să fie un artist și să facă spectacol.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Delia Andrei a depășit așteptările cu interpretarea piesei "Rise Up", de Andra Day

Jurizare Delia Andrei la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Loredana: Te avantajează acest cântec, în ciuda faptului că am simțit din starea ta că ești puțin stresată. Felicitări!

Delia: Delia, felicitări! Nu știu a cui a fost ideea cu piesa asta, dar mi se pare că a fost mănușă, a fost pe tine piesa asta, te-am auzit pe tine, te-am simțit pe tine! Bravo și meriți un scaun!

Ștefan Bănică: Mie mi-a plăcut vocea ta, a sunat bine, ai avut un moment de sclipire la un moment dat pe acute și o răgușeală, zi "Mulțumesc răceală", pentru că te-a ajutat. Nici eu nu știu ce aș face în cazul tău Florine.

Florin Ristei: După nume, ești bine! Delia are un nume bun pentru scenă. Ai cântat bine piesa, dar nu mi-a plăcut că atitudinea pe scenă nu a fost chiar cea a unui X Factor. La asta mai ai de lucrat. Ai un timbru mișto! Eu mi-am propus ca trei scaune să fie toate diferite, ca spre final să am de unde alege. Uite nu știu ce să fac!

Delia: Trebuie să mergi pe instinct

Florin Ristei: Delia, îți dau un scaun! Delia va ocupa locul Sofiei

Cine este Delia Andrei de la X Factor 2021

Delia Andrei are 16 ani și este din Bacău. Tânăra știe că s-a născut pentru a fi un star, iar numele ei îl asociază cu jurata Delia, care a reușit să aibă o carieră impresionantă și a ajuns la inima a milioane de oameni de pretutindeni.

Însoțită de tatăl său, Delia a venit la X Factor pentru a mai scrie un capitol în povestea vieții sale de artist, care muncește pentru a-și susține talentul, a povestit aceasta în audiții.

Delia vrea să-și facă un viitor în muzică, iar acesta este un vis cât se poate de realizabil pentru că a demonstrat că are cu ce. Jurații au fost captați de vocea sa, dar și de emoția transmisă.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 12 noiembrie. Ana Maria Mustia a cântat Tones and I, iar prestația sa l-a pus în dificultate pe Florin Ri... X Factor 2021, 12 noiembrie. Bryana Holingher a interpretat magistral Stand Up, la doar 14 ani: „Nebunie a fost!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x