Antena Căutare

X Factor 2021, 13 septembrie. Delia Andrei a depășit așteptările cu interpretarea piesei "Rise Up", de Andra Day

În a treia ediție X Factor 10, Delia Andrei i-a uimit pe jurați cu o prestație cum nu se așteptau. Aceasta a demonstrat că are talentul în sânge și că vrea să facă muzică exact ca Delia, pentru că îi poartă numele.

Delia Andrei pe scena X Factor Galerie
În a treia ediție X Factor 10, Delia Andrei i-a uimit pe jurați cu o prestație cum nu se așteptau | Antena 1/ X Factor

Delia Andrei este pasionată de muzică și a venit pe scenă să demonstreze că are Factorul X. Jurații au privit-o cu admirație în timpul prestației și au "absorbit" cu totul momentul artistic care i-a surprins plăcut.

Momentul Deliei Andrei. Interpretarea melodiei "Rise Up" a depășit așteptările

Delia Andrei a interpretat piesa "Rise Up" și a impresionat jurații cu prestația sa. La doar 16 ani Delia se poate lăuda cu un talent remarcabil și cu un timbru vocal special. Interpretarea piesei i-a captat pe jurații X Factor care au ascultat fiecare notă cum a fost dusă corect.

Ea a depășit așteptările juraților și a demonstrat că merită un loc în concursul muzical pentru că are ce să arate lumii.

Toți au ascultat-o aproape fără să clipească și s-au lăsat duși în povestea melodiei cântată extrem de frumos de tânăra de 16 ani care visează să fie un star.

Jurizarea Deliei Andrei

Florin Ristei: "Mi-a revenit zâmbetul pe buze. Ești cred că prima concurentă, de când suntem aici, pe care aș vrea-o în echipa mea. Felicitări! Mi-ai plăcut astă-seară".

Ștefan Bănică: "Dintr-odată forță în glas, pam, bine! E o surpriză plăcută. Mi-a plăcut foarte tare de tine, eu am băieții anul acesta, dar mi-ar fi plăcut să fii în echipa mea"

Delia: "Ești o voce puternică, stai foarte bine pe scenă. Pentru vârsta ta ești o minune, îți spun sincer"

Loredana: "Da, Delia, ești foarte bună!"

Delia Andrei a primit 4 X DA și merge în Bootcamp, ajungând prima în grupul lui Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Corul Madrigal, moment special pe note înalte. Loredana, în lacrimi la final

Povestea Deliei Andrei

Delia Andrei are 16 ani și este din Bacău. Tânăra știe că s-a născut pentru a fi un star, iar numele ei îl asociază cu jurata Delia, care a reușit să aibă o carieră impresionantă și a ajuns la inima a milioane de oameni de pretutindeni.

Însoțită de tatăl său, Delia a venit la X Factor pentru a mai scrie un capitol în povestea vieții sale de artist, care muncește pentru a-și susține talentul.

Delia vrea să facă carieră în muzică, iar acesta este un vis cât se poate de realizabil pentru că a demonstrat că are cu ce. Jurații au fost captați de vocea sa, dar și de emoția transmisă.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Fanii emisiunii X Factor pot cumpăra tricourile aniversare de pe a1shop.ro.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 13 septembrie. Gabriel Florian Găliceanu ”Panama” a interpretat o piesă scrisă de el. De ce l-a oprit Ște... X Factor 2021, 13 septembrie. Alexandra Ioana Bordei a impresionat juriul cu interpretarea piesei "Dark Horse"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x