Jurații X Factor au aflat grupele pe care le vor pregăti în sezonul 10 Delia: ”Mănânc grupuri pe pâine!”

Emoțiile au fost la înălțime, seara trecută, la Antena 1, nu doar pentru concurenți ci și pentru jurați, care au aflat grupele ale căror mentori vor fi în cel de-al zecelea sezon.

Emoțiile au fost la înălțime, seara trecută, la Antena 1, nu doar pentru concurenți ci și pentru jurați, care au aflat grupele ale căror mentori vor fi în cel de-al zecelea sezon.

Antena 1

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, pentru Florin Ristei, anunțul că va fi mentorul grupei de Fete a fost primit cu bucurie, însă nu același lucru se poate spune și despre Delia, care va lucra anul acesta cu Grupurile, fapt care s-a dovedit a fi o provocare până acum.

Delia va lucra cu Grupurile în sezonul 10 X Factor

Ca urmare, artista a mușcat cu poftă din foaia pe care îi era scris ”destinul” din cel de-al zecelea sezon. ”Mănânc grupuri pe pâine!”, a glumit Delia, când colegii săi au observat gestul. De partea cealaltă, Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Delia, Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică află de ce categorie de concurenți se vor ocupa

Câți concurenți X Factor au jurații în grupele lor

Încă din prima ediție, Florin Ristei a ocupat deja două locuri în grupa sa, însă nu are nicio îndoială. Mirela Bogasieru, o studentă din Chișinău și Raluca Oaida, nepoata antrenorului de fotbal Florin Halagian, sunt preferatele sale din prima ediție. ”E fantastic cum toată viața te-ai pregătit pentru altceva, iar într-o seară, aici, la X Factor, să cânți perfect”, i-a spus Loredana tinerei care cântă de doar 3 ani, după ce o accidentare majoră a obligat-o să se lase de tenis.

Trei tinere care formează trupa Especial au cucerit un loc în grupa Deliei, în timp ce Loredana i-a oferit un loc lui Ștefan J. Doyle, un tânăr născut în România, dar care a crescut în Irlanda, alături de familia sa adoptivă.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Andrada Precup a revenit pe scena show-ului. Invitații speciali alaturi de care a emoționat juriul

X Factor, vineri, de la 20.30

X Factor 10 continuă vineri, de la 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri