Antena Căutare

X Factor 2021, 13 septembrie. Gabriel Florian Găliceanu ”Panama” a interpretat o piesă scrisă de el. De ce l-a oprit Ștefan Bănică

În a treia ediție X Factor 10, Gabriel Florian Găliceanu a strănit controverse între jurați cu versurile melodiei hip hop. Acesta l-a făcut pe Ștefan Bănică să reproducă niște cuvinte care i-au uimit și i-au amuzat pe Delia, Florin Ristei și Loredana: "Măi, suntem la televizor", "Ce ai făcut domnul Ștefan?".

Gabriel Florian Găliceanu la X Factor sezonul 10 Galerie
În a treia ediție X Factor 10, Gabriel Florian Găliceanu a strănit controverse între jurați cu versurile melodiei hip hop. | Antena 1/ X Factor

Gabriel Florian Găliceanu, pe numele său de scenă "Panama", este pasionat de muzică și a venit să dea tot ce e mai bun pe scena X Factor. Momentul său însă a fost întrerupt de juratul Ștefan Bănică.

Momentul lui Gabriel Florian Găliceanu a fost oprit de Ștefan Bănică

Gabriel a intrat pe scenă pregătit să arate tot ce poate. A început să cânte și a captat-o pe Delia, flow-ul i-a atras pe jurați, însă Ștefan Bănică a ales să oprească momentul.

Pe jurat l-a deranjat faptul că atunci când Gabriel cânta ținea capul în pământ, iar în versuri s-au regăsit injurii "care nu erau susținute de atitudinea potrivită", așa cum Ștefan Bănică a explicat.

Acesta i-a atras atenția și că acele cuvinte nu au ce căuta în contextul X Factor: "Nu au ce căuta în contextul ăsta atâta timp cât tu nu îmi dai mie senzația că ești aici. Fii cu mine frate, ia-mă cu tine, uită-te la noi! Nu mă deranjează cuvintele, mă deranjează când nu au conținut. De astea te-am oprit!".

Și Loredana a împărtășit părerea lui Ștefan Bănică: "Eu am înțeles un singur lucru. Atunci când spui niște vorbe, ți le asumi! Te uiți în ochii omului și le spui pentru că atunci ești convingător".

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Corul Madrigal, moment special pe note înalte. Loredana, în lacrimi la final

Jurizarea lui Gabriel Florian Găliceanu

Delia: "Pentru flow, pentru dinamică, Da!"

Florin Ristei: "Nu ești neapărat pe subiectul meu, dar pot să apreciez în comparație cu alți oameni care sunt pe stilul tău și pe care i-am mai văzut la X Factor. Pentru mine astă-seară e Nu"

Ștefan Bănică: "Pentru toate lucruile pe care ți le-am spus, e Nu"

Însă, Florin Ristei și-a schimbat votul pentru că Delia a zis că îl vrea la Grupuri pe Gabriel Florian G[liceanu.

Delia: "Sunt negociatoarea șefă!”

Gabriel Florian Galiceanu a primit 3 X DA și a ajuns pe lista scurtă.

Povestea lui Gabriel Florian Găliceanu

Gabriel este pasionat de muzică și încă de mic a început să pun versuri pe foaie. Acesta și-a anunțat părinții că s-a înscris la X Factor, iar ei au fost surprinși.

Acesta a mărturisit cu toată sinceritatea că a abandont liceul pentru a se dedica total muzicii.

"În clasa a 9 m-am lăsat de școală pentru că am vrut să fiu super dedicat pe partea asta cu muzica. Eram la ora de română și mi-a trecut prin cap să-mi găsesc și eu un Beat, un negativ pe Youtube și să mă pun să scriu ceva pe el și spre surprinderea mea a ieșit un fel de hip hop, dar cu influența din folclor. Un fel de Subcarpați", povestește Gabriel Florian Găliceanu.

"Ai mei văd asta doar ca pe o simplă pasiune, nu cum o văd eu", mai adaugă Gabriel Florian Găliceanu.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Fanii emisiunii X Factor pot cumpăra tricourile aniversare de pe a1shop.ro.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 13 septembrie. Quartet Belcanto a încântat juriul cu armoniile speciale ale melodiei "Ti Amero"... X Factor 2021, 13 septembrie. Delia Andrei a depășit așteptările cu interpretarea piesei "Rise Up", de Andra D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x