Antena Căutare

X Factor 2021, 13 septembrie. Quartet Belcanto a încântat juriul cu armoniile speciale ale melodiei "Ti Amero", de Il Divo

În a treia ediție X Factor 10, Quartet Belcanto a impresionat jurații cu intereptarea "Ti Amero", de Il Divo. Armoniile cu adevărat înălțătoare i-au copleșit și i-au captat pe toți într-o poveste muzicală specială.

Quartet Belcanto la X Factor sezonul 10 Galerie
Quartet Belcanto a impresionat jurații cu intereptarea. Armoniile cu adevărat înălțătoare i-au copleșit și i-au captat pe toți într-o poveste muzicală specială. | Antena 1/ X Factor

Quartet Belcanto a umplut scena și a lăsat să curgă în platou cele mai fine note muzicale. Vocile celor patru artiști, lucrate în ani de muncă, au acaparat pe toți cei prezenți.

Momentul special al grupului Quartet Belcanto

Quartet Belcanto a intrat în scenă cu siguranța experienței în muzică, dar și cu pregătire minuțioasă. Cei patru artiști au impesionat încă de la primele note cântate și au ridicat vibrația sălii.

Delia a privit uluită momentul și aproape că nu a clipit când asculta interpretarea fără cusur a Quartet Belcanto, mai ales că anul acesta este coordonatoarea Grupurilor.

Melodia le-a ieșit perfect, fapt care s-a reflectat în răspunsurile primite de la jurați.

Jurizarea grupului Quartet Belcanto

Loredana: "Eu cred că veniți dintr-o țară care este renumită pentru armoniile vocale, pentru coruri și se vede că aveți o școală extraordinară în spate și italieni au, dar voi veniți cu acel altceva și cred că asta va fi un plus. Sunteți foarte simpatici și ce pot eu să spun în seara sta, decât un mare DA. Felicitări!"

Ștefan Bănică: "Mi-a plăcut ce am auzit, răspunsul meu este DA"

Delia: "Super 4 de Bulgaria!”

Delia și Florin Ristei au lăsat ca voturile să spună mai mult decât alte cuvinte și au spus Da fără ezitare.

Quartet Belcanto a primit 4 X DA și merge în Bootcamp, ajungând în grupul Deliei.

Povestea Quartet Belcanto

"Noi suntem Quartet Belcanto, din Bulgaria", așa au început să se prezinte cei patru cântăreți. Ei au mărturisit că se știu de multă vreme și formează un grup special.

Artiștii lucrează de 6 ani în formula Quartet Belcanto și au reușit să impresioneze total atât juriul, cât și oamenii prezenți la X Factor.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Corul Madrigal, moment special pe note înalte. Loredana, în lacrimi la final

Experiența în muzică s-a văzut de când au venit, iar din conversațiile avute s-a simțit încă de la început siguranța cu care au intrat în concurs.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 13 septembrie. Corul Madrigal a interpretat capodopera "Thank you for the music", care aparține... X Factor 2021, 13 septembrie. Gabriel Florian Găliceanu ”Panama” a interpretat o piesă scrisă de el. De ce l-a oprit Ște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x