Antena Căutare

X Factor 2021, 15 octombrie. Mădălin Antonesei și-a pus amprenta asupra piesei "Higher Ground". "Ai cântat cu cusături"

Mădălin Antonesei a urcat pe scenă pregătit cu o interpretare specială a piesei "Higher Ground", interpretare ce a constituit o provocare pentru el. Concurentul X Factor a luat cu asalt scena.

madalin antonesei pe scena x factor Galerie
Mădălin Antonesei, concurentul X Factor pregătit să îți demonstreze talentul, părea ușor emoționat la început, când a ajuns pentru preselecții. | Antena 1

Mădălin Antonesei, profesorul de chitară clasică, a venit la X Factor pentru a-și demonstra calitățile muzicale, fiind extrem de talentat. Jurații erau nerăbdători să îl asculte, în special pentru că știau că vor avea de-a face cu un om de muzică.

Mădălin Antonesei a interpretat piesa Higher Ground la preselecțiile X Factor 2021 sezonul 10

Când l-au văzut jurații X Factor, au fost impresionați de look-ul și apariția sa. Ștefan Bănică a spus că l-ar fi așteptat să vină cu chitara clasică, având în vedere că e profesor de chitară.

De când a început să cânte, Mădălin a povestit:

“Am început cu rock, după clasic. Dup-aia am început cu pop, apoi m-a îmbolnăvit frate-miu cu sould și r&b și cu un pic de jazz, și blues”.

Concurentul X Factor a impresionat încă de la primele note, cu interpretarea sa specială a piesei Higher Ground.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Delia Andreea Racu a interpretat I Never Loved A Man, o piesă foarte grea, dar a făcut spectacol

În această seară, Mădălin a ales stilul rock, care s-a potrivit perfect și cu stilul său vestimentar și prezența scenică.

Piesa inetrpretată de Mădălin i-a animat pe jurații X Factor și a stârnit aplauzele publicului.

Jurizare Mădălin Antonesei în sezonul 10 X Factor

“Te-ai aruncat un pic cam tare în ea, dar măcar ai făcut-o într-o manieră personală. Cred că cu ajutorul unui antrenor sau a unui profesor bun, care să îți explice ce-ai făcut, ce-ai greșit, cred că poți să faci ceva mișto. Ai un simț ritmic și muzical. Bravo, mi-a plăcut”, spune Florin Ristei.

“Ai ales o partitură foarte dificilă, dar cultura ta muzicală o simt, este vastă și mai ales când vine vorba de muzică rock, de r&b, de blues, sunt convinsă că știi foarte multe cântări și aș putea să mă joc și să aleg piese din aceste genuri în cazul în care voi decide că poți să rămâi în echipa mea”, i-a transmis Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Florin Iordache, fostul membru al trupei Krypton, a cântat Man In The Mirror: "Ești o surpriză"

“Eu o iau așa, și cu plusuri, și cu minusuri. Plusurile sunt apariția ta, atitudinea ta. Minusuri sunt faptul că ne raportăm la un om de muzică. În momentul în care ești profesor de chitară deci ne raportăm la un om care știe ce înseamnă ritmică. Ai cântat cu cusături. Am văzut cusăturile. Aș fi vrut să nu le văd. (…) Cântatul nu a fost pe măsura look-ului. Eu nu cred că ești de patru de DA”, a spus Ștefan Bănică.

Mădălin a primit 3 x DA de la jurații X Factor.

Cine e Mădălin Antonesei, concurentul X Factor 2021 sezonul 10

Mădălin Antonesei, concurentul X Factor pregătit să îți demonstreze talentul, părea ușor emoționat la început, când a ajuns pentru preselecții.

El locuiește deja de mai mulți ani în București și a povestit că a început să studieze muzica la Universitatea din București.

Mădălin are 29 de ani și își iubește meseria.

“Am terminat facultatea, m-am și angajat. De zi cu zi, mă ocup cu maltratarea degetelor. Glumesc. Adică sunt profesor de chitară clasică, dar, ca la început, știi cum sunt copiii, se plâng de degețele. (...) Sunt bau-bau profesorul, așa mi se zice. Predau chitară clasică în special copiilor, dar și adulților”, a povestit Mădălin.

Concurentul X Factor a recunoscut că lucrul cu copiii îi aduce o responsabilitate foarte mare, dar îi aduce și o mare satisfacție pentru că îi vede cum cresc sub ochii lui și se simte împlinit când vede că evoluează pe plan muzical.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

X Factor 2021, 15 octombrie. Grupul Threal vine cu o interpretare specială a piesei "Locked Out of Heaven". &q... X Factor 2021, 15 octombrie. Ilona Andreea Nicula a făcut furori cu piesa "Oops, I Did It Again ". "Să șt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x