Antena Căutare

X Factor 2021, 17 septembrie. Nora Deneș a cântat piesa „Man Down” a Rihannei la ukulele și a fermecat juriul instant

Nora Deneș are 39 de ani și a făcut senzație pe scenă, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Juriul a fost impresionat din toate punctele de vedere.

nora deneș cantand la ukulele în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii x factor de la Antena 1 Galerie
Nora Deneș a făcut show la ukulele în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” | Antena 1

Nora Deneș este din Baia Mare și a decis să vină în acest show pentru a se convinge că are factorul X. Cu un look nonconformist și o piesă interpretată la ukulele, concurenta i-a fascinat din plin pe jurați, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

Nora Deneș a cântat piesa „Man Down” la ukulele și a făcut show în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Chiar dacă a avut ceva emoții, concurenta și-a făcut curaj și a pășit destul de încrezătoare pe scenă, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

Ca să-i impresioneze pe jurați, aceasta a ales să interpreteze piesa „Man Down” a celebrei Rihanna atât cu vocea, cât și la ukulele, un instrument muzical inedit.

Prin ținuta aleasă, prin vocea cu timbru deosebit, prin look-ul nonconformist și prin întreaga sa prezență, concurenta i-a uliut pe Delia, pe Loredana, pe Florin Ristei și pe Ștefan Bănică.

Apoi, după ce a terminat de interpretat, concurenta, Nora Deneș a așteptat cu sufletul la gură verdictul.

Jurizarea Norei Deneș, în ediția 4 din sezonul 10 „X Factor”

„Pentru mine întotdeauna un instrument e un plus pentru oricine care vine pe scenă să se prezinte. De exemplu Ed Sheeran, care reușește să țină un stadion cu o chitară. Așa mi-ai părtut și tu în această seară. Cu mai puține corzi decât Ed Sheeran, cu doar 4 corzi, cu voce și cu o prezență cool, răspunsul meu este DA”, a fost de părere Florin Ristei.

„Ești un exemplu pentru foarte mulți prichindei care se perindă pe aici. Care vin fricoși, lipsiți de curaj și cu niște abordări foarte bătrânicioase. Ești un exemplu și a sunat formidabil ce ai cântat. Ai o voce perfectă, pe care știi să o folosești foarte bine. Răspunsul meu este evident DA”, a mărturisit Delia.

„Mișto, foarte mișto numărul tău. Ești pată de culoare. Este interesant ce va face Loredana cu tine dacă vei ajunge în bootcamp. De aceea răspunsul meu este DA”, a zis Ștefan Bănică.

Loredana, însă, i-a dat un „NU”, fiindcă a dorit să se mai gândească dacă o ia în grupa sa în bootcamp.

Nora Deneș a primit trei de „DA” și a ajuns astfel pe lista scurtă pentru bootcamp.

Cine este Nora Deneș din ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Nora Deneș din ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” este din Baia Mare, are 39 de ani și este profesoară de vioară.

Citește și: Anunțul făcut de Ștefan Bănică în urmă cu puțin timp. Fanii așteptau de mult timp vestea juratului X Factor

„Iubesc viața, muzica, natura, animăluțele. Mă consider o persoană atipică în contextul social românesc actual”, a mărturisit concurenta, spunând despre ea că, prin modul său nonconformimst de-a se purta sau îmbrăca, ea încearcă de fapt să deschidă lumea.

Provenită dintr-o familie de profesori de muzică, aceasta a învățat încă de mică să cânte atât cu vocea, cât și cu ajutorul instrumentelor muzicale.

Are un fiu pe nume Anakin. Este un copil talentat, primul din România care a adunat trei milioane de vizualizări cu un desen animat.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 17 septembrie. Nick Casciaro a făcut show memorabil cu piesa „Leave a Light On” a lui Tom Walker... X Factor 2021, 17 septembrie. Laura Brumă i-a uimit pe jurați cu piesa „Juice” a artistei Lizzo. Ce verdict a primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x