Antena Căutare

X Factor 2021, 22 octombrie. Anastasia Maria Solomie a reinterpretat piesa „Au înnebunit salcâmii” și i-a surprins total pe jurați

Anastasia Maria Solomie a venit a X Factor să demonstreze că poate primi voturi de DA și a reușit. Micuța interpretă a reușit la doar 14 ani să câștige 3 voturi de DA.

Anastasia Maria Solomie a făcut atmosferă la X Factor cu o piesă superbă, căreia i-a oferit o interpretare inedită Galerie
Anastasia Maria Solomie a făcut atmosferă la X Factor cu o piesă superbă, căreia i-a oferit o interpretare inedită | Antena 1

Pasionată de muzică și cu flautul în mână, Anastasia Maria Solomie a reușit să convingă juriul de calitatea sa vocală. Micuța artistă a reinterpretat piesa „Au înnebunit salcămii”, dar nu oricum, ci într-o variantă demnă de X Factor.

Anastasia Maria Solomie a interpretat „Au înnebunit salcâmii” la X Factor sezonul 10, 22 octombrie

Cei patru jurați au fost uimiți să o asculte live pe Anastasia Maria Solomie care a reușit la vârsta de 14 ani să creeze un show total pe o piesă clasică, interpretată de Tudor Gheorghe. Micuța Artistă stăpânește două instrumente, atât flaut, cât și chitară, însă vocea i-a făcut pe jurați să-i ofere voturile de încredere.

„Eu sunt Anastasia și am 14 ani. M-am uitat la toate edițiile X Factor. Mă pot lupta cu grupuri, cu persoane de 30 de ani. Eu cânt de la 5 ani, atunci am urcat prima oară pe scenă”, aceasta a fost prezentarea pe care ea și-a făcut-o pe scenă, înainte de a cânta.

Jurații au fost surprinși de calitățile sale vocale.

Jurizare Anastasia Maria Solomie, la X Factor, 22 octombrie 2021

Anastasia Maria Solomie a primit 3 voturi de DA și un vot de NU de la Florin Ristei.

„Îmi face plăcere când o tânără de 14 ani vine pregătită, e un lucru bun. Ai avut un moment regizat bine, așa trebuie să vină o puștoaică de 14 ani. Pentru momentul pe care l-am văzut, votul meu este DA”, spune Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 15 octombrie. Ilona Andreea Nicula a făcut furori cu piesa "Oops, I Did It Again ". "Să știi că eu sunt fana ta"

„Eu am fost leșinată de emoții. Răspunsul meu este DA”, spune Delia.

„Astasia ești creativă și muncitoare, pentru povestea ta, pentru dăruirea ta pentru muzică, din partea mea ai un DA”, spune Loredana.

„Mie mi s-a părut un pic prea teatral, de revelion. Nu te-am crezut, eu nu am crezut în piesa asta. Ai avut o performanță bună, dar nu pot să-ți dau un scaun în Bootcamp, ai un NU în această seară”, a fost jurizarea făcută de Florin Ristei.

Cine este Anastasia Maria Solomie de la X Factor, sezonul 10

Fană de mic copil a emisiunii X Factor, Anastasia Maria Solomie a venit pe scenă să-și încerce norocul și acesta i-a surâs.

Citește și: X Factor 2021, 15 octombrie. Mădălin Antonesei și-a pus amprenta asupra piesei "Higher Ground". "Ai cântat cu cusături"

„Când aveam 4 ani am văzut prima dată X Factor la televizor și am văzut concurenții cum aveau emoții și nu mă gândeam că peste 10 ani o să ajung si eu. Chiar dacă sunt aolescentă, cânt la instrumente, mi-am scris niște piese. Aș vrea ca cel mai mare concert al meu să fie pe Wembley. Deoarece trupa mea preferată, Queen, a cântat acolo”, se prezintă Anastasia Maria Solomie.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor & KFC – două filosofii de brand #pebune... X Factor 2021, 22 octombrie. Mihai Adrian Onilă, interpretarea emoționantă a piesei „De-ai fi tu salcie la mal”. Reacția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x