Antena Căutare

X Factor 2021, 22 octombrie. Le Teste Di Ozzak și-au inventat propriul gen muzical și au fost felicitați de jurați

Le Teste Di Ozzak, trupa din Italia, care a fost o adevărată surpriză pentru jurații X Factor 2021. Cei patru artisti ai trupei au primit un loc în Bootcamp.

Le teste di Ozzak și-au inventat propriul gen muzical și au fost felicitați de jurații X Factor 2021 Galerie
Le teste di Ozzak și-au inventat propriul gen muzical și au fost felicitați de jurații X Factor 2021 | Antena 1

Le Teste Di Ozzak au făcut show complet pe scena X Factor 2021, cu o piesă originală, cântată într-un stil muzical conceput chiar de cei patru membri. Jurații au fost surprinși când i-au auzit cântând și mixându-și singur piesa.

Le Teste Di Ozzak, interpretarea originală pe care au avut-o la X Factor 2021

Cei patru membri ai trupei Le Teste Di Ozzak au reușit să pună în scenă un show complet, așa cum au fost felicitați de jurați. Cu un sound diferit și nou, aceștia au cântat o piesă într-un gen muzical numit „fake pop”, gen muzical ce a fost inventat chiar de ei.

Juriul a fost plăcut surprins să-i asculte live, iar reacția lor a fost una foarte bună, oferindu-le celor 4 membri ai trupei un loc în Bootcamp.

Citește și: X Factor 2021, 15 octombrie. Alice Olivari aduce emoție pe scena X Factor cu piesa "Strong Enough". "Am apreciat energia ta"

Ce au spus jurații.

Jurizare Le Teste Di Ozzak la X Factor sezonul 10

Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost plăcut surprinși de momentul creat de trupa din Italia și le-au spus numai cuvinte frumoase.

„Bravo, Wow! Ce număr, ce show. Fantastic. Felicitări. Eu nu m-am așteptat”, a fost reacția unuia dintre jurați.

„Bomboana de pe tort. Chiar ați muncit. Ați venit cu muzică proprie, voi aveți acest X Factor, un mare DA”, le-a spus Loredana membrilor trupei.

„Răspunsul meu pentru originalitate este DA”, spune Ștefan Bănică.

„Show-ul a fost bun, apariția gândită, totul a avut un sens, este un DA”, spune Florin Ristei.

„Am un feeling bun, am încredere în voi, este un DA”, spune Delia care imediat primește și un cadou de la trupă.

„Delia, am un cadou pentru tine”, îi spune un membru.

Citește și: X Factor 2021, 15 octombrie. Mirela Cicu a luat scena cu asalt, cu piesa "Someone You Loved"."Parcă avea miere în glas"

„Mulțumesc, un tricou”, spune Delia.

Cine sunt membrii trupei Le Teste Di Ozzak de la X Factor, 22 octombrie 2021

„Suntem o trupă formată din mai multe „capete” . Multe capete care au contribuit la formarea unui proiect muzical. Eu trăiesc din muzică, DJ muzical, Eu sunt traducător. Eu fac tatuaje. Iar eu sunt mascota trupei. Le Teste Di Ozzak ne numim, este un mod în care noi putem vorbi în italiană autoironic. Cântăm fake pop, o denumire personală de muzică. Suntem frați noi doi”, se prezintă cei 4 membri ai trupei.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 22 octombrie. Alexia Bocioc i-a impresionat până la lacrimi pe jurați cu piesa „Bohemian Rhapsody” de la ... X Factor 2021, 22 octombrie. Ionuț Mihai a cântat „piesa emblemă” - „Ederlezi”, alături de instrumentiștii săi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x