Antena Căutare

X Factor 2021, 15 octombrie. Mirela Cicu a luat scena cu asalt, cu piesa "Someone You Loved"."Parcă avea miere în glas"

Mirela Cicu a urcat pe scena X Factor 2021 încrezătoare că are calitățile vocale necesare pentru a impresiona jurații X Factor.

mirela cicu pe scena x factor 2021, editia 8 Galerie
Mirela Cicu a urcat pe scena X Factor 2021 încrezătoare că are calitățile vocale necesare pentru a impresiona jurații X Factor. | Antena 1

Mirela Cicu a venit din nou la X Factor, după 10 ani, dorindu-și să demonstreze cât a evoluat. Frumoasa concurentă a reușit să îi impresioneze pe jurații X Factor cu vocea ei de excepție și curajul de a aborda un ideea unui mash-up între două piese celebre.

Mirela a cântat un mash-up din 2 piese, Flashlight și Someone You Loved la X Factor 2021

Frumoasa concurentă a impresionat jurații și publicul deopotrivă cu un mash-up de excepție între două piese, Flashlight și Someone You Loved.

Jurații au fost plăcut surprinși, iar publicul, senzibilizat, a aplaudat furtunos. Notele înalte pe care a putut să le atingă au fost perfecte.

La final, jurații au aplaudat zâmbind.

Jurizare Mirela Cicu în preselecții la X Factor 2021 sezonul 10

“Teoretic nu ai avea nicio scuză să nu câștigi X Factor anul ăsta. Ești formidabilă”, i-a transmis Delia concurentei X Factor.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 7. Ilona Brezoianu face nuntă la X Factor și îți arată cele mai amuzante momente din culise

“Fără pic de greșeală în tranziții, în articulații”, i-a explicat Florin Ristei.

“Indiferent că nu ești la mine în echipă, știu că un concurent ca și tine crește nivelul concursului. Excepțională interpretare!”, i-a transmis șoi Ștefan Bănică.

“Ai voce foarte frumoasă, (…) dar ai fost prea statică, prea concentrată numai pe cântat și mai puțin pe felul în care îți faci simțită prezența fizic pe scenă”, spune Loredana.

Mirela Cicu a primit 3 x DA de la jurații X Factor.

Cine e Mirela Cicu, concurenta X Factor 2021 sezonul 10

Mirela a 28 de ani și este profesor de canto. Concurenta X Factor a mărturisit că a crescut într-o familie de muzicieni. Chiar și soțul ei e muzician. Mirela a povestit că el cântă la pian.

“Cântăm și împreună, cântăm și separat. Avem și bandurile noastre separate”, a spus Mirela.

Sfatul pe care l-a primit de la soțul ei a fost să fie naturală și curajoasă.

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Melvin Hernandez a cântat Just Once și i-a surprins plăcut pe jurați: ”Ai o eleganță aparte”

Mirela vine din Constanța și povestit că nu e prima oară când urca pe scena X Factor. Ea a mai fost concurentă și în primul sezon, când avea 17 ani.

“A fost majorat cu muzică, pentru muzică și despre muzică”, spune Mirela.

Motivul pentru care nu a trecut mai departe a fost pentru că a avut în Bootcamp o moment de dans la care nu s-a descurcat foarte bine.

Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

Doi concurenți X Factor își vor întâlni idolii în această seară, de la 20:30, la Antena 1... X Factor 2021, 15 octombrie. Nemia Călin i-a încântat pe jurați cu piesa "I Have Nothing". "M-ai cucerit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x