Antena Căutare

X Factor 2021, 22 octombrie. Mihai Adrian Onilă, interpretarea emoționantă a piesei „De-ai fi tu salcie la mal”. Reacția juraților

Mihai Adrian Onilă, în vârstă de doar 14 ani, a reușit să-i surprindă plăcut pe jurații de la X Factor 2021, cu vocea sa.

Mihai Adrian Onilă a cântat impecabil piesa „De-ai fi tu salcie la mal” și i-a surprins pe jurații de la X Factor Galerie
Mihai Adrian Onilă a cântat impecabil piesa „De-ai fi tu salcie la mal” și i-a surprins pe jurații de la X Factor | Antena 1

Plin de emoție, Mihai Adrian Onilă a urcat pe scena X Factor și a reușit să convingă juriul de abilitățile sale vocale, interpretând o piesă veche. Jurații l-au trimis direct în Bootcamp.

Mihai Adrian Onilă a interpretat piesa „De-ai fi tu salcie la mal” la X Factor 2021, sezonul 10

Mihai Adrian Onilă a venit la X Factor 2021 cu un signur gând: acela de a ajunge la inimile oamenilor și de a câștiga marele premiu.

În vârstă de doar 14 ani, adolescentul a reușit să îi convingă pe cei 4 jurați X Factor de abilitățile sale vocale, iar ei i-au oferit biletul către Bootcamp.

El a cântat „De-ai fi tu salcie la mal”, o piesă care l-a ajutat și pe Florin Ristei în urmă cu mai mulți ani, atunci când și el a fost concurent.

Jurizare Mihai Adrian Onilă, la X Factor 2021, 22 octombrie

Jurații i-au oferit 4 voturi de DA și l-a trimis direct în Bootcamp.

„Când am cântat piesa asta, Răzvan m-a prins pe hol și mi-a zis să pun suflet. Cred că ai unde unde să cânți, cred că poți să evoluezi, ai un DA din partea mea”, îi spune Florin Ristei.

„Există potențial și un pachet frumos, ești drăgălaș tare. Contează și aspectul ăsta, răspunsul meu e DA”, îi spune Delia.

Citește și: X Factor 2021, 15 octombrie. Alice Olivari aduce emoție pe scena X Factor cu piesa "Strong Enough". "Am apreciat energia ta"

„De unde și până unde un copil de 14 ani este atras de o piesă scrisă de Horia Moculescu veche. De ce nu te duci spre ceea ce se întâmplă astăzi?”, întreabă Ștefan Bănică.

„Că nu-mi place”, îi răspunde adolescentul.

„Eu îmi amintesc că și Ștefan cânta la fel, tu ai toate datele să mergi în Bootcamp în seara asta, din partea mea este un DA”, spune Loredana.

„La abordarea pe care o ai nu cred că ești de Grupuri, eu o să fiu un băiat rău și o să spun că te duci direct în Bootcamp”, spune și Ștefan.

Cine este Mihai Adrian Onilă de la X Factor 2021

„Eu nu mai văd de emoții, că trebuie să urc pe scenă. Îmi transpiră mâinile de emoții. Visul meu e să ajung unul dintre cei mai buni soliști vocali din lume. Vreau să ajung să cânt în țară, dar și în lume, peste tot”, se prezintă el, înainte de a urca pe scenă.

Citește și: X Factor 2021, 15 octombrie. Costin Alexandru Popovici a venit cu o piesă proprie. "Îți trebuie un pic mai mult curaj”

Ajuns în fața juriului, adolescentul s-a prezentat succint, dar când a spus ce urmează să cânte, jurații au fost luați pe nepregătite.

„Mă numesc Onilă Mihai Adrian și sunt din București, am 14 ani. Am făcut pian și chitară. Voi cânta „De-ai fi tu salcie la mal””, mai spune el.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 22 octombrie. Anastasia Maria Solomie a reinterpretat piesa „Au înnebunit salcâmii” și i-a surprins total... X Factor 2021, 22 octombrie. Valentina Martucci a cântat impecabil „You make me feel” de la Aretha Franklin. Ce au spus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x