Antena Căutare

X Factor 2021, 24 septembrie. Bogdan Panaite Casper a făcut un moment de rap improvizat folosind cuvinte date de juriu

Bogdan Panaite, zis Casper, așa cum îl cunoaște toată lumea, a reușit să realizeze un moment de rap improvizat cu care a surprirns total juriul de la X Factor, în sezonul 10, ediția 5.

Bogdan Panaie, Casper, în sezonul 10, ediția 5, X Factor România Galerie
Bogdan Panaite, cunoscută sub numele de Casper, moment de improvizație la X Factor 2021, sezonul 10, ediția 5. Cu ce cuvinte date de jurați a cântat el | Antena 1

Bogdan Panaite, cunoscut de public după numele de Casper, a făcut show complet de improvizație în cel mai nou sezon X Factor România, în ediția cu numărul 5. A încercat să cânte o piesă pentru fosta iubită, însă juriul i-a cerut un moment de improvizație cu care i-a surprins total și i-a făcut să râdă.

Bogdan Panaite, moment de improvizație rap la X Factor 2021, sezonul 10, ediția 5. Cu ce cuvinte a făcut rime

Bogdan Painate a reușit să-i surprindă pe jurați cu un număr excepțional de rap improvizat unde a folosit cuvinte date de jurați. Deși a încercat să interpreteze o piesă exersată de acasă, juriul și-a dorit să-i asculte improvizând.

Cei 4 jurați i-au oferit cunvinte precum „Șervețel”, „Cine”, „Onești”, „Telefon”, „Poșetă” și multe altele, iar cântărețul s-a descurcat de minune și a fost recompensat cu 3 voturi de DA deoarece Delia și l-a dorit foarte tare în Grupurile ei.

Jurații s-au ridicat în picioare la numărul său și au răs foarte mult, impresionați fiind de talentul său.

Jurizare Bogdan Panaite, cunoscut sub numele Casper, în ediția 5 a sezonului 10 X Factor

Jurații nu au fost convinși de prima piesă pe care a interpretat-o Casper și i-au cerut să facă un moment de improvizație folosind cuvinte date de aceștia. Reușita i-a adus 3 voturi de DA. Delia și Casper au rugat-o pe Loredana să-i dea un vot de NU pentru a reuși să intre în Grupurile Deliei.

„Vă mușcați de buză toată noaptea? Nu e bine”, spune Loredana.

„Să știi că ești foarte bun pe lyrics, pe linii”, îi spune Delia.

„Mi-a plăcut textul, nu mi-a plăcut cântatul”, îi spune Ștefan.

„Hai să-i dăm să-l încurcăm”, le spune Delia celorlați jurați atunci când s-au hotărât să-i dea ocazia să-și pună în evidență abilitatea de a face rime.

„Deci avem Ristei Suceava, Loredana Onești, Elot Cine și Delia Budimex”, au fost primele cuvinte pe care el a trebuit să le folosească.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Andrei Calancea a adus un omagiu tatălui său și apoi a uimit cu piesa „Je suis le même” a lui Garou

„Simpaticule cred că te potrivești de minune într-un grup. Avem nevoie, te vreau într-un grup. Avem nevoie de 3 răspunsuri pozitive, atât”, spune Delia.

„Blană pe versuri, ai și flow bun, și ritmicitate, ai de la mine un DA”, spune Florin Ristei.

„Da, de la mine”, spune Delia.

„Dacă Delia te vrea într-un grup, atunci și răspunsul meu pentru tine este DA”, îi spune Ștefan Bănică.

„Dragul meu, eu nu pot să-ți dau un DA. Dacă îți voi da eu DA, vei intra la mine în Bootcamp, iar tu trebuie să fii într-un grup. Astfel că, de la mine ai un mare NU”, spune Loredana.

„Dați-mi un NU cu încredere”, spune concurentul.

„Am nevoie de oameni deschiși, tineri, fresh. Casper e acel hip-hopper, freestyle”, mai spune Delia.

Cine este Casper, Bogdan Panaite, de la X Factor 2021

Bogdan Panaite este din Galați și a devenit cunoscut la iUmor, după ce a reușit să facă o improvizație de rime în timp real.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Viorel Stănescu a dansat și a făcut show cu piesa „Love Is All Around” a lui Dj Bobo. Ce a urmat

„Am venit să ne distrăm, să cântăm. Sunt Bogdan Panaite sau Casper, am fost la iUmor. Sunt MC, din Galați”, spune Casper când intră pe scenă.

„Tu ești cu rimele pe loc? Nu ai fost la iUmor?”, îl întreabă Delia.

„Am compus o piesă. Dacă nu iese bine, fac un freestyle. E pentru fosta mea iubită, dar noi ne-am despărțit”, spune el.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 24 septembrie. Secret Society, trupa rock care a cântat superb o piesă de la Bon Jovi... X Factor 2021, 24 septembrie. Betty Iordăchescu impresionează juriul cu o interpretare de excepție a piesei „All of me”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x