Antena Căutare

X Factor 2021, 24 septembrie. Narcis Ianău, invitatul special al serii care a impresionat juriul cu vocea sa

Narcis Ianău a reușit să surprindă jurații X Factor prin vocea sa. Artistul a venit în calitate de invitat special, la finalul ediției, însă a emoționat total pe toată lumea.

Narcis Ianău, la X Factor 2021, sezonul 10 Galerie
Narcis Ianău a făcut o impresie foarte bună la X Factor, ca invitat special, în cadrul ediției cu numărul 5 a sezonului 10 | Antena 1

Narcis Ianău a făcut-o pe Loredana să se ridice în picioare și să-l aplaude după ce l-a auzit interpretând superb piesa Caruso. Cunoscut după ce a câștigat un show de talente, Narcis Ianău a ajuns să cânte alături de Sarah Brightman în 85 de țări.

Narcis Iustin Ianău, invitatul special al ediției 5 a sezonului 10 din X Factor 2021

Juriul a avut parte de o surpriză impresionantă atunci când l-au văzut pe Narcis Ianău pe scena X Factor 2021. Aceștia au avut ocazia să-l asculte cântând live o piesă grea. Ștefan Bănică l-a recunoscut imediat.

Citește și: X Factor 2021, 10 septembrie. Leyla Salman a făcut furori cu vocea ei puternică, interpretând melodia One And Only

La 26 de ani, Narcis Ianău are realizări incredibile. Acesta a mers într-un turneu de 85 de țări, unde a cântat alături de Sarah Brightman pe cele mai mari scene ale lumii. Loredana l-a felicitat pentru parcursul său artisitc, spunându-i că e mare lucru faptul că de la un concurs artistic a reușit să atingă un asemenea succes.

„Dragii mei, sper că sunteți pregătiți pentru ce urmează. Este un tip senzațională. A terminat un turneu de 85 de țări cu Sarah Brightman, aplauze pentru Narcis Ianău”, a fost prezentarea făcută de Răzvan și Dani.

„Wow! Ce voce! Suntem onorați să te ascultăm și să te vedem. Ar trebui România să te ascultăm și să te vedem mai des”, spune Loredana.

„Îmi amintesc perfect de tine, erai micuț și ai evoluat”, spune Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 10 septembrie. Eva Maria Țurcanu, vocea suavă i-a adus aprecierea juraților. A interpretat What a wonderful world

„Ce înseamnă să participi la un concurs de talente și să ajungi un star internațional. Superb, Sublim”, mai spune Loredana.

Și Delia și Florin Ristei au fost în totaitate de acord cu ce au spus ceilalți jurați și l-au felicitat pe Narcis.

Tânărul a oferit un moment special de muzică clasică și beatbox, o combinație care s-a dovedit uimitoare.

„Vă mulțumesc frumos, și eu sper să cânt mai des în România”, spune și Narcis Ianău, cu adevărat emoționat de laudele juraților de la X Factor 2021.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 24 septembrie. Yarina Cozma, interpretarea originală a piesei „Săracă inima mea” cu care a emoționat juri... eXtra Factor 2021, episodul 5. Ilona Brezoianu te invită în culisele X Factor și îți prezintă cele mai amuzante momente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x