X Factor 2021, 10 septembrie. Eva Maria Țurcanu, vocea suavă i-a adus aprecierea juraților. A interpretat What a wonderful world

În ediția a doua a show-ului muzical X Factor sezonul 10, Eva Maria Țurcanu, în vârstă de 15 ani, a venit la X Factor pentru a da tot ce are mai bun: vocea ei.

În ediția a doua a show-ului muzical X Factor sezonul 10, Eva Maria Țurcanu, în vârstă de 15 ani, a venit la X Factor pentru a da tot ce are mai bun: vocea ei.

Antena 1

Eva Maria a urcat pe scena X Factor copleșită de emoții și și-a făcut curaj să cânte What a Wonderful World, a lui Louis Armstrong.

Eva Maria a uluit cu vocea ei suavă

Vocea ei suavă și interpretarea deosebită a piesei i-a făcut pe jurați să rămână uimiți. Delia a închis ochii și simțea melodia.

Jurizare Eva Maria Țurcanu

„Ai un timbru deosebit pentru 15 ani și ai o sensibilitate pe care nu am mai auzit-o până acum la audiții. La 15 ani nici nu visam să cânt ca tine. Însă e mult de muncă, să știi. Îmi place timbrul tău”, i-a spus Florin Ristei concurentei X Factor.

„Ești o pată de culoare, ești o pată de inocență. Avem nevoie de asta în lumea asta atât de nebună. Ai o voce perfectă pentru radio, pentru ascultat așa soft music, dar cred că poți să faci mai mult de atât”, i-a explicat Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Mirela Bogasieru a surprins juriul cu o interpretare inedită a piesei Blue Jeans

„Ești specială și lucrul ăsta se vede, se aude. Ceea ce ai adus tu și n-a adus nimeni până acum de când am început audițiile este o stare. O stare care se propagă în încăpere aici și care d emulte ori e mai importantă decât cântatul”, i-a transmis Ștefan Bănică.

Eva Maria Țurcanu a primit 3 X DA de la jurații X Factor, fiind pe lista de așteptare pentru grupul lui Florin Ristei.

„Îți dădea o liniște, îți făcea plăcere să o asculți. Și sunt convinsă că e doar începutul ăsta și s-ar dezvolta extrem de frumos”, a mai adăugat Delia.

Eva Maria, micuța cântăreață cu un plan bine pus la punct

Citește și
Alexandra Ungureanu și mama ei cu rucsacele la picioare
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Colaj cu Liviu Vârciu și Claudia Radu, la Prețul cel bun
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
emi si cuza cu trolerele inainte de plecarea la asia express sezon 4
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Mai multe articole

Micuța Eva a recunoscut că visul ei de a cânta pe scena X Factor o motivează să cânte încă din copilărie, dorindu-și de mulți ani să ajungă să cânte aici.

Eva Maria a spus că are emoții, dar abia așteaptă să scpae de ele când va urca pe scenă. Tânară a mai povestit că nu are mereu încredere în ea și în forțele sale proprii, iar acest lucru o oprește să evolueze în muzică.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Andrada Precup a revenit pe scena show-ului. Invitații speciali alaturi de care a emoționat juriul

Frumoasa concurentă este elevă la Liceul de Artă din Botoșani și face și flaut. Eva spune că îi place muzica liniștită, care nu e foarte ritmată.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri