Căutare Live

X Factor 2021, 26 noiembrie. Secret Society a interpretat superb piesa „Hammer To Fall” de la Queen. Ce le-a spus Delia

Secret Society este trupa rock care i-a surprins plăcut pe jurați cu muzica lor în Bootcamp, la Delia, în ediția din 26 noiembrie.

X Factor 2021, 26 noiembrie. Secret Society a interpretat superb piesa „Hammer To Fall” de la Queen. Ce le-a spus Delia

Antena 1

Trupa de rock Secret Society a reușit să îi convingă pe jurați că merită un loc în sezonul 10 dn X Factor 2021. Cei 4 cântăreți și instrumentiști au reușit să o facă pe Delia să exclame de fericire când i-a văzut pe scenă, în audiții, iar acum, în Bootcamp, toți cei patru jurați au fost surpinși de calitățile lor artistice.

Trupa Secret Society, show total de muzică rock pentru care au fost felicitați de jurați, în ediția din 26 noiembrie 2021

Secret Society au reușit să o surprindă atât pe Delia, cât și pe ceilalți jurați cu interpretarea lor excentrică a unei piese de la Queen. Aceștia au creat un moment memorabil pe scena X Factor, încă din audiți, în sezonul 10 a show-ului. Delia a fost foarte încântată când i-a văzut pentru prima oară pe scena X Factor deoarece își dorea mult o trupă rock.

„Nu știam exact la ce să ne așteptăm pentru că noi ne-am gândit că doar X Factor e pentru noi. Eu nu le povestesc copiilor ce fac la muncă”, spun aceștia înainte de a urca pe scenă.

„Dacă ați uitat ei sunt Secret Society, vreau să fiți nebuni și să dați tare!”, îi încurajează Delia pe cei 4 membri ai trupei.

Jurizare Secret Society, la X Factor 2021, ediția 26 noiembrie

„Bine ați inceput. Așa se deschide recitalul. A stat un pic chitaristul. Într-o cântare live trebuie să treci peste. A fost mai bine decat la prima audiție. Eu vă doresc noroc”, spune Florin Ristei.

„Ce să zic, ați venit cu metal, cu altceva, aveam nevoie de puțină energie și nebunie. Felicitări”, spune Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Secret Society, trupa rock care a cântat superb o piesă de la Bon Jovi

„Momentul a fost bunicel. A fost stângaci undeva. Faptul că ați venit și că sunteți constanți, e bine. Rock-ul nu poate fi trădat. Bravo”, spune Ștefan Bănică.

„Vreau să fiți un exemplu. Vreau să vadă oamenii că sprijinim și susținem genul acesta și zic să luați un loc”, spune Delia.

Citește și
colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa sezon 3
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
simona gherghe intr o rochie rosie
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
simona gherghe intr-o rochie rosie la finala mireasa
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Mai multe articole

Cine formează trupa Secret Society de a X Factor 2021, sezonul 10

„Ne numim Secret Society. Noi suntem cei 3 fondatori si apoi a venit el. Nu ne imaginam că vom ajunge la X Factor. Eram trupă de garaj. Iar într-un punct 0 am zis să fim mai serioși. S-a întâmplat după doi ani. Visul nostru e să cântăm pe o arenă mult mai mare și oamenii să se identifice cu ce cântăm”, se prezentau ei, în audiții.

„Sunteți trimiși aici de bunuțul”, spunea Delia.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

„Noi suntem Vlad, Andrei, Cătă și Vic, suntem Secret Society. Eu sunt medic chirurg, iar noi 3 lucrăm în IT. Am venit să propunem un stil mai puțin abordat, rock-ul anilor 70-80. Trupele noastre preferate, Eagles, Genesis, Pink Floyd, Zepelin. În această seară cântăm un cover”, mai spuneau ei.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Flavia Leu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E una dintre cele mai tari experiențe din viața mea”... X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa E-Special a impresionat-o pe Delia cu piesele „All My Life” și „Let's Get It Started”...
Ultimele știri