Antena Căutare

X Factor 2021, 24 septembrie. Secret Society, trupa rock care a cântat superb o piesă de la Bon Jovi

Secret Society este trupa rock care i-a surprins plăcut pe jurați cu muzica lor. Cântăreții au venit pe scenă cu o piesă de la Jon Bon Jovi.

Secret Society, trupa de rock care a făcut show pe scena X Factor 2021 Galerie
Secret Society, trupa rock care a făcut spectacol pe scena X Factor 2021. Delia a fost foarte fericită pentru că îi poate lua în grupa ei | Antena 1

Trupa de rock Secret Society a reușit să îi convingă pe jurați că merită un loc în sezonul 10 dn X Factor 2021. Cei 4 cântăreți și instrumentiști au reușit să o facă pe Delia să exclame de fericire când i-a văzut pe scenă.

Secret Society, trupa rock care a făcut show pe scena X Factor 2021, în ediția 5 a sezonului 10

Secret Society a creat un moment memorabil pe scena X Factor, în sezonul 10 a show-ului. Delia a fost foarte încântată când i-a văzut pe scenă deoarece își dorea foarte mult un grup de acest gen.

Deși ei cântă piese proprii, de această dată au ales să interpreteze o melodie de la Jon Bon Jovi și au făcut-o într-o manieră foarte bună, pentru care au fost foarte lăudați, în special de jurata Delia.

Băieții din band au meserii la care nimeni nu se aștepta.

Jurizare Secret Society de la X Factor, ediția 5, sezonul 10

Trupa de rock Secret Society a fost lăudată de cei 4 jurați X Factor 2021.

„Sunt atât de entuziasmată și îmi vine să votez de acum DA. Dacă nu mă credeți eu votez DA de dinainte, nu a mai făcut nimeni asta”, spune Delia.

Citește și: X Factor 2021, 10 septembrie. Elvis Silistra „Majii” a impresionat cu "pachetul complet" cântând piesa Pe tine și sufletul tău

„Foarte tare energia, credeți în ceea ce faceți. Sunteți frumoși și pe dinăuntru și pe dinafară. sunteți învăluiți în energie și răspunsul meu e DA”, spune Loredana.

„Mă bucur extrem să văd o trupă rock la X Factor, muzica rock a anilor 70 trece de orice asepct. Răspunsul meu este DA”, spune Ștefan Bănică.

„Mie mi se pare că nu ați adus nimic nou, voiam să vă văd altfel. Răspunsul meu este NU”, spune Florin Ristei.

„Trebuie să fiți diferit, atât. Răspunsul meu este DAAA!”, spune Delia.

Cine formează trupa Secret Society de a X Factor 2021, sezonul 10

„Ne numim Secret Society. Noi suntem cei 3 fondatori si apoi a venit el. Nu ne imaginam că vom ajunge la X Factor. Eram trupă de garaj. Iar într-un punct 0 am zis să fim mai serioși. S-a întâmplat după doi ani. Visul nostru e să cântăm pe o arenă mult mai mare și oamenii să se identifice cu ce cântăm”, se prezintă ei.

„Sunteți trimiși aici de bunuțul”, spune Delia.

Citește și: X Factor 2021, 10 septembrie. Trupa Hip Hop Ferentari a pus povestea lor în versuri cu o piesă compoziție proprie

„Noi suntem Vlad, Andrei, Cătă și Vic, suntem Secret Society. Eu sunt medic chirurg, iar noi 3 lucrăm în IT. Am venit să propunem un stil mai puțin abordat, rock-ul anilor 70-80. Trupele noastre preferate, Eagles, Genesis, Pink Floyd, Zepelin. În această seară cântăm un cover”, mai spun ei.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 24 septembrie. Lavinia Ioana Lăcătuș, interpretarea perfectă a piesei Make it rain cu care a surprins jur... X Factor 2021, 24 septembrie. Bogdan Panaite Casper a făcut un moment de rap improvizat folosind cuvinte date de juriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x