Antena Căutare

X Factor 2021, 26 noiembrie. The Jazzy Jo Experience au interpretat o piesă de la Jamiroquai, „Virtual Insanity”. Reacția Deliei

Trupa The Jazzy Jo Experience a interpretat pe scena X Factor 10 o melodie superbă. Artiștii au reușit să îi impresioneze pe jurați cu momentul artistic în Bootcamp.

X Factor 2021, 26 noiembrie. The Jazzy Jo Experience au interpretat o pies[ de la Jamiroquai, „Virtual Insanity”. Reacția Deliei Galerie
X Factor 2021, 26 noiembrie. The Jazzy Jo Experience au interpretat o pies[ de la Jamiroquai, „Virtual Insanity”. Reacția Deliei | Antena 1

Trupa The Jazzy Jo Experience au reușit să o convingă pe Delia să le ofere un scaun în grupurile ei. Aceștia au interpretat o piesă într-un mod fabulos și au fost felicitați de jurați.

Trupa The Jazzy Jo Experience, show complet pe scena X Factor, în Bootcamp la Delia

Trupa The Jazzy Jo Experience au reușit să creeze un moment sublim la X Factor. The Jazzy Jo Experience, trupa cunoscută în lumea artistică pentru interpretarea muzicii jazz, a urcat în această seară pe scena de la X Factor, în Bootcamp și au ocupat un scaun.

Ioana Sihota, cunoscută ca Jazzy Jo, împreună cu Adrian Neagu, Rareș Neagoe și Cauê de Marinis formează trupa The Jazzy Jo Experience de patru ani.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

„Noi suntem The Jazzy Jo Experience, ne-am înmulțit acum. Am venit să resimțim scena sub picioare, am zis hai să încercăm să vedem. E un mare avantaj să ai colegii împreună. Noi cântăm de 4 ani împreună. Energia e mult mai bogată. Ne-am întors să vă cântăm, să vă cântăm o piesă care anul acesta face 20 de ani, aproape cât voi. Avem niște emoții măricele”, au spus membrii trupei.

Jurizare Trupa The Jazzy Jo Experience la X Factor 2021, ediția din 26 noiembrie

„Deci cât de adevărat e cântecul ăsta. Uite cât de actual este. Noi avem o relație mai mult decât specială, că jucăm împreună în Mamma Mia. Ești o voce specială, știi cum să fii cireașa de pe tort. Ai făcut o figură specială”, spune Loredana.

„Ai alegerile cele mai bune acum la final, Delia. Ați fost pe gustul meu”, spune Florin Ristei.

„Vă iubesc, sunteți profesioniști și lipsea asta și aveți un scaun. Îmi pare rău pentru cei ce vor pleca, real îmi pare rău. Galațiul pleacă acasă, Sandy și Casper”, spune Delia.

Cine este trupa The Jazzy Jo Experience de la X Factor 2021

The Jazzy Jo Experience este o trupa renumită în lumea artistică pentru interpretarea muzicii jazz, din care fac parte Ioana Sihota, Adrian Neagu, Rareș Neagoe și Cauê de Marinis.

“Noi suntem trupa la care trebuie să fiți atenți anul acesta! Venim cu o experiență nouă, cântăm deja împreună de patru ani de zile, suntem închegați, ne cunoaștem, ne simțim unul pe celălalt. În schimb, miza pentru noi este mult mai mare, pentru că suntem muzicieni și asta facem!

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. The Jazzy Jo Experience, trupa renumită, impresionează juriul cu o piesă originală: "Înainte"

Cred că putem să câștigăm X Factorul pentru că în primul și în primul rând venim cu ceva altfel, o experiență care unește patru experiențe”, spun componenții trupei The Jazzy Jo Experience.

Ioana spune că îi cunoaște pe toți jurații și că este colegă cu ei de ani de zile. Trupa The Jazzy Jo Experience consideră că presiunea concursului îi va ajuta să crească, iar jurizarea mai dură față de cea pentru o trupă de amatori este doar un pas spre atingerea scopului lor.

“Vine o vreme în viața unui artist în care trebuie să ai parte din nou de provocări! Nu am mai fost la un concurs de foarte mult timp, îmi era dor de aceste emoții”, a declarat solista trupei.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Raze de lună a impresionat juriul cu piesa lor, iar Delia a ținut să le spună câteva ... X Factor 2021, 26 noiembrie. Robert Nicolae & The Jacks au cântat piese din repertoriul juraților. Cum au reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x