Antena Căutare

X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Alme au cântat superb o piesă de la Bruno Mars. Ce le-a spus Delia

Alme a făcut un show adevărat pe scena de la X Factor, în ediția din 26 noiembrie, în Bootcamp-ul Deliei.

X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Alme au cântat superb o piesă de la Bruno Mars. Ce le-a spus Delia Galerie
X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Alme au cântat superb o piesă de la Bruno Mars. Ce le-a spus Delia | Antena 1

Trupa Alme a reușit să impresioneze pe toată lumea de la X Factor 2021, în ediția din 26 noiembrie, acolo unde au reușit să interpreteze impecabil o piesă de la Bruno Mars.

Trupa Alme, spectacolul vocal pe care l-au pus în scena de la X Factor 2021, 26 noiembrie

Iată că, deși nu au format o trupă încă de la început, cei trei au reușit să creeze un moment special cu care au fost felicitați de jurați.

„De vreo două luni așteptă. Avem pop, funk, soul. Ne-am întâlnit și am creat acest grup. Depinde de chimie cel mai mult între oamenii care formează un grup. Suntem pregătiți să ocupăm un scaun. Noi îl merităm”, au spus concurenții din trupă.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Oma Jali a interpretat piesa „Woman” în Bootcamp și i-a bucurat pe toți: „Superb a fost”

Jurizare trupa Alme în Bootcamp-ul Deliei de la X Factor, 26 noiembrie 2021

„Wow, cum se mixează vocile voastre, e absolut magic, foarte americănește toată prestația voastră. M-am simțit în America. E greu să cânți Bruno Mars.”, spune Loredana.

„Eu o să fiu sincer cu voi că sunteți profesioniști. Se vede că voi nu sunteți împreună și că sunteți niște profesionșiști care au ajuns împreună, dar pentru că sunteți foarte buni, sunt șanse să prindeți repede și să faceți o figură frumoasă”, spune Florin Ristei.

„E o piesă destul de greu de armonizat ce ați făcut voi, nota 10 pentru intenție și pregătire”, spune Ștefan Bănică.

„Execuția nu a fost de 10, ci de un 8,50, ca să fiu indulgent”, mai spune Florin Ristei.

„Vreau să vă felicit din tot sufletul, iar asta vine la pachet cu un scaun. Iar se lasă cu plecări. Ce face trupa de rock, dar voi o să mergeți acasă”, anunță Delia.

Cine sunt membrii trupei Alme de la X Factor 2021

Max Corfini este un artist din Italia, care a descoperit muzica de curând, dar care practică și terapia.

"Vin din Varese, de lângă Milano. Fac muzică de ceva timp! Muzica e o mare pasiune și în plus, mă ocup și de terapie. O mică afacere pe care o am cu soția mea, care se ocupă cu terapia, cu energia. Energia rezultată în urma unei împliniri, fie fizică, fie economică, dar este o energie Funky, cum este muzica! M-am născut Funky. Într-o viață precedentă cred că m-am născut în Bronx!”

El povestește că încă de când era mic pasiunea își spunea cuvântul pentru el: “Eu am început să cânt la pian la șase ani și cu vocea am început să cânt după armată”, spune el.

Alice Orivari, tânăra italiancă cu părul roz, a venit la X Factor 2021 cu zâmbetul pe buze, fiind pregătită să impresioneze cu calitățile sale vocale.

“Îmi place mult în România, oamenii sunt foarte prietenoși. Cred că italienii sunt foarte bine văzuți. E foarte frumos, am mâncat foarte bine. Așa că sunt foarte încântată”, a povestit Alice.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 26 noiembrie. Les Divas au impresionat publicul cu o piesă de la Keala Settle, intitulată „This Is Me”... X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Omajii au impresionat juriul cu o interpretare Queen a piesei „The Show Must Go On”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x