Antena Căutare

X Factor 2021, 19 noiembrie. Oma Jali a interpretat piesa „Woman” în Bootcamp și i-a bucurat pe toți: „Superb a fost”

Oma Jali a urcat pe scena X FActor, sezonul 10, în Bootcamp și a interpretat magistral piesa „Woman” de la Neneh Cherry. Concurenta a reușit să transmită emoția piesei, iar jurații au complimentat-o la unison.

Oma Jali, pe scena X Factor 2021, în Bootcamp Galerie
Oma Jali i-a încântat pe jurați cu interpretarea magistrală a piesei „Woman”, în Bootcamp sezon 10 X Factor | Antena 1

Oma Jali a pășit pe scena din Bootcamp X Factor, sezonul 10 cu o ținută splendidă, tipic africană, reușind să-i impresioneze pe jurați de la prima vedere.

Oma Jali a obținut 4 de „Da” în audițiile X Factor, unde a făcut un super show. În Bootcamp, frumoasa Oma Jali nu s-a lăsat mai prejos, reușind să creeze un spectacol uimitor.

Oma Jali a cântat piesa „Woman” în BOOTCAMP X Factor sezon 10

În Bootcamp Oma Jali a interpretat piesa de la Neneh Cherry - „Woman”, reușind să-i impresioneze pe toți: jurați, public, concurenți. Cu o energie și o atitudine aparte, dar și cu o tehnică vocală de excepție, Oma Jali a determinat-o pe Loredana să o aplaude în picioare.

Oma Jali a cântat despre puterea femeilor, considerând că piesa „Woman” o reprezintă. Concurenta X Factor a reușit să transmită mesajul piesei, demonstrând cât este de talentată.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Jurizare Oma Jali la X Factor 2021 în BOOTCAMP

„Superb a fost. Un moment cu încărcătură, o piesă care ți s-a potrivit de minune. Ai transmis foarte bine prin toți porii. A fost ceva. Mult și bine. Eu cred că 100% ai un scaun în seara asta. E imposibil să nu ai”, a fost comentariul Deliei.

„Foarte bună voce. Ne-ai tras și pe noi în starea aia. Vocea e de acolo. Cred că ar fi o mare greșeală să nu aibă Loredana pe scaun și o fată, adică pe tine. Aș ridica 2 de pe scaun pentru tine”, a spus Florin Ristei.

„Oma, excepțional. E clar că și după părerea mea meriți un loc. Bravo”, a spus Ștefan Bănică.

„Oma, sunt copleșită de tine, de personalitatea ta, de frumusețea ta, de vocea ta. Cântecul ăsta e manifestul nostru. Întotdeauna voi crede în puterea femeilor

Întrebați ce părere au despre Oma Jali, cei trei concurenți au avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentei.

Loredana a decis să-i ofere concurentei Oma Jali locul lui Majii.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Cine este Oma Jali de la X Factor 2021

Oma Jali s-a născut în Franța, dar familia ei este din Camerun. Este o tânără de 34 de ani plină de viață, energică, pasionată de muzică și mai presus de toate mamă a doi copii minunați.

“Am două zile fericite în viața mea. Prima e cea în care s-au născut copii mei, am unul de 9 a și unul de 7 ani. Cea de-a doua este ziua în care am decis să devin cântăreață, cântăreață profesionistă”, povestește la testimoniale Oma Jali.

Viața de cântăreață o duce prin cele mai interesante locuri și evenimente private, care îi completează viața de artist.

“Cânt la evenimente private și în locuri de genul ăsta. Pot cânta rock, reggae, soul, funk, orice… ”, mai spune concurenta în preselecții.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 19 noiembrie. Florin Iordache, „show tipic american” cu piesa „Breakfast At Tiffany's”: „Mi se pare foart... X Factor 2021, 19 noiembrie. Monica Silaghe a câștigat simpatia publicului cu interpretarea piesei „Hush Hush”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x