Antena Căutare

X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Raze de lună a impresionat juriul cu piesa lor, iar Delia a ținut să le spună câteva lucruri

Trupa Raze de lună a reușit să o facă pe Delia să le ofere un scaun în această etapă de Bootcamp, trimițându-i acasă pe italienii din trupa Alme.

X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Rază de lună a impresionat juriul cu piesa lor, iar Delia a ținut să le spună câteva lucruri Galerie
X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Rază de lună a impresionat juriul cu piesa lor, iar Delia a ținut să le spună câteva lucruri | Antena 1

Rază de lună a adus un aer nou pe scena X Factor 2021, în ediția din 26 noiembrie, în Bootcamp. Deliei i-a plăcut foarte mult prestația acestora și a ținut să le spună acest lucru.

Trupa Rază de lună, show-ul care a făcut-o pe Delia să se ridice și să danseze în Bootcamp

Rază de lună au făcut atmosferă la X Factor 2021, în ediția din 26 noiembrie, cu un număr special și diferit față de ce s-a auzit până acum pe scenă.

„Rază de lună suntem. Ne place de Delia”, spun membrii trupei.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Ionuț Mihai a cântat „piesa emblemă” - „Ederlezi”, alături de instrumentiștii săi

„Orice comunitate, mai ales în România, este îndreptățită să câștige acest concurs, trebuie să depășim această mentalitate.”, spune Delia.

„Ce bine vă stă, ce bine sunteți. Ați venit pregătiți. Îmi place maxim cum v-ați îmbrăcat”, spune Delia.

„Avem o stare bună și așteptăm cu nerăbdare să cântăm”, spune membrii trupei.

Jurizare Raze de lună la X Factor 2021, 26 noiembrie

Trupa Raze de lună a reușit să facă un moment superb la X Factor, iată ce au spus jurații.

„Sunteți foarte special, sunteți buni. Vă urez succes în formula aceasta. Să vezi ce viral o să fie”, spune Loredana.

„Problema e pe ce scaun îi pui, nu dacă le dai scaun”, spune Florin Ristei.

„Cu părere de rău, Alme pleacă acasă”, spune Delia.

Cine sunt membrii trupei Raze de lună de la X Factor 2021

„Am să cânt fiindcă am văzut că au venit italieni, spanioli și eu sunt rom și o să cânt o melodie țigănească. Sunt Ionuț Prințul și ca profesie sunt lăutar. Mă cheamă „prințul” pentru că mama mea mă alința „Prințul” și mi-a rămas așa. Eu cânt de la 14 ani, lăutar. Fratele meu e stabilit acum în Londra. Am fost și eu. Nu am vrut să stau acolo, aici e locul meu.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Când iubești muzica și vrei să cânți și ploile le dai deoparte. Am venit să cânt cu melodia noastră”, s-au prezentat ei, în special Ionuț.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Omajii au impresionat juriul cu o interpretare Queen a piesei „The Show Must Go On”... X Factor 2021, 26 noiembrie. The Jazzy Jo Experience au interpretat o piesă de la Jamiroquai, „Virtual Insanity”. Reacți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x