Antena Căutare

X Factor 2021, 29 octombrie. Cristina Bondoc a impresionat cu tehnica sa vocală pe melodia Dancing With The Devil: "Senzațională"

Cristina Bondoc a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Dancing With The Devil - Demi Lovato. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primi

Concurenta pe scena x Fcator în timpul momentului artistic Galerie
Cristina Bondoc a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Dancing With The Devil - Demi Lovato. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021. | Antena 1/ X Factor

Cristina Bondoc a intrat pe scena X factor extrem de încrezătoare în forțele proprii și pregătită. Aceasta este profesoară de canto și vrea să impresioneze jurații cu talentul, dar și cu pregătirea sa minuțioasă în arta notelor muzicale.

Concurenta de la X Factor 10 mărturisește că este pasionată de muzică încă de la o vârstă fragedă și tot ce și-a dorit mereu a fost să cânte.

Cristina Bondoc a cântat Dancing With The Devil, de Demi Lovato în preselecțiile de la X Factor sezon 10

De când a început interpreatrea, jurații au fost captați de vocea sa, iar spre final, aceasta a demonstrat că are calități muzicale incontestabile și un talent imens.

A reușit să transmită emoție și să se impună pe notele muzicale așa cum știe să facă mai bine un profesor de canto.

Melodia aleasă este una cu versuri grele și cu o încărcătură emoțională puternică, lucru pe care l-a spus li Cristina Bondoc chiar înainte de a începe și s-a simțit pe parcursul interpretării.

Fără doar și poate, Cristina a avut o prestație lăudabilă, iar jurații s-au grăbit să voteze. Tehnica sa vocală i-a surprins pe aceștia și nu au putut trece cu vederea prea ușor un aspect atât de important, care i-a uimit.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Ionuț Mihai a cântat „piesa emblemă” - „Ederlezi”, alături de instrumentiștii săi

Jurizare Cristina Bondoc la X Factor 2021 în preselecții

Delia: "Mama, mama, mama! Wow, spectaculos a fost momentul, felicitări! Ai fost senzațională. Bravo! Votul meu este DA"

Ștefan Bănică: "Știi să cânți, știi să îți livrez marfa. Eu îți recomand, e un sfat doar, mai multă emoție o să te coste mai mult. Până una alta, e un concurs de cântat și pentru felul în care ai cantat, pentru vocea ta, răspunsul meu este DA"

Florin Ristei: "Pentru că am fost pe X-ul ăla, acolo și știu ce trebuie să facem și mai departe la X Factor, jos pălăria pentru voce și pentru tehnica impecabilă, dar pentru X Factor e NU"

Loredana: "Cristina, mie îmi place vocea ta! Din partea mea vine un DA. Ești pe lista mea scurtă, ai trei de DA, așa că fii pe fază!

  • Cristina Bondoc a primit 3 DA și este pe lista de așteptare

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Corul bărbătesc, Cantus Domini, invitat special al acestei ediții. Jurații s-au emoționat complet

Cine este Cristina Bondoc de la X Factor 2021

Cristina Bondoc vine de la Brașov și este profesoară de canto. În vârstă de 33 de ani, aceasta este pasionată de muzică și spune că încă de când era copil visul ei cel mai mare să devină cântăreață.

“Muzica înseamnă pentru mine tot! Sunt profesoară de canto. Dacă nu sunt la sala de canto cu copiii mei, sunt acasă și tot trebuie să cânt, asta fac în fiecare zi. Am cam 10 ore pe zi de canto”, spune Cristina Bondoc în preselecțiile de la X Factor.

“Eu sunt cântăreață de când eram copil nu mai văzut niciodată altceva! Cine mă întreba, cred că asta răspundeam la toată lumea: Vreau să fiu cântăreață”, mai spune Cristina Bondoc.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 29 octombrie. Mr. Kills, în trecut Cocoon Kills, a revenit pentru a treia oară pe scena talentelor! Cum a... X Factor 2021, 29 octombrie. Seba Grada, medic de profesie, a cântat melodia Words, de Boyzone și a impresionat juriul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x