Antena Căutare

X Factor 2021, 29 octombrie. Mr. Kills, în trecut Cocoon Kills, a revenit pentru a treia oară pe scena talentelor! Cum a cântat

Mr. Kills, cunoscut din trecut ca Cocoon Kills, a interpretat pe scena X Factor 10 o melodie proprie. Concurentul care a venit pentru a treia oară a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021. Delia și Florin Ristei au fost foarte încântați de apariția lui Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Concurent pe scena x Fcator în timpul momentului artistic Galerie
Mr. Kills, cunoscut din trecut ca Cocoon Kills, a interpretat pe scena X Factor 10 o melodie proprie. Concurentul care a venit pentru a treia oară a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021. | Antena 1/ X Factor

Cocoon Kills, care a devenit între timp Mr. Kills, a venit din nou pe scena X Factor, sezonul 10! Acesta a fost concurent cu Florin Ristei în sezonul în care juratul a câștigat. Mr. Kills, pe numele său real Ioan Mardare, a reușit să îi surprindă pe jurați cu apariția sa în preselecții, dar și cu interpretarea unei piese originale.

La fel de tăcut și pus pe cântat, Mr. Kills i-a amintit Deliei de prezența lui din celelalte sezoane, atunci când jurata s-a declarat “fanul său”. Și de această dată a încercat să-l facă să vorbească, dar nu a reușit să scoată niciun cuvânt de la Mr. Kills.

Mr. Kills a cântat o melodie proprie în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Melodia interpretată de Mr. Kills a fost pe placul juraților, care au dansat și s-au mișcat pe ritm.

Delia s-a arătat încântată de versurile și de vocea concurentului, ea știind deja că acesta are mult talent și învârte muzica rap pe degete.

Mr. Kills a bifat din nou o apariție demnă de laudă, care a încântat juriul, iar versurile melodiei sunt la fel de “spumoase”, așa cum a obișnuit pe toată lumea.

Citește și: The Jazzy Jo Experience intră în competiția X Factor azi, de la 20:30, la Antena 1. "Îmi era dor de aceste emoții"

Jurizare Mr. Kills la X Factor 2021 în preselecții

”Îmi plac bărbații tăcuți care cântă și după tac”, spune Loredana, imediat după ce Mr. Kills a încheiat momentul.

Florin Ristei a simțit să dea replica: ”Loredana ar fi singura care te-ar putea face vorbăreț”, iar Delia a venit cu o completare care a stârnit amuzamentul: “Îți deschide chakrele”.

Ștefan Bănică: ”Rapăială bună, text bun! Răspunsul meu este DA pentru tine!

Florin Ristei: “La mine este evident, eu te vreau mai departe. Răspunsul meu este DA”

Delia: “Ia zi, unde vrei să fii?”, l-a întrebat jurata.

Mr. Kills și-a exprimat dorința de a fi parte din grupul Deliei, în speranța că alături de o fată va reuși să câștige X Factor.

Delia: “Eu sunt aici să te susțin și mă bucur tare că ai venit! Răspunsul meu este DA”

“Nu vrei să câștigi X Factorul?”, l-a întrebat Ștefan Bănică.

Mr. Kills: “Singur nu cred că aș putea”

Loredana i-a făcut pe plac și i-a dat un NU pentru a intra pe lista de așteptare.

  • Mr. Kills a primit 3 DA și este pe lista de așteptare.

Cine este Mr. Kills de la X Factor 2021

Este un fost concurent X Factor, care a reușit să ajungă celebru instant după primele intereptări. Apariția lui Ioan Mardare în sezonul trei de X Factor a creat o adevărată isterie pe internet.

Momentul cu ”Pisy” a fost cel mai vizionat clip de pe pagina de Youtube a show-ului, în perioada respectivă. Acesta s-a întors în 2014, a făcut spectacol în ”Trupa 69”, alături de Maria, în echipa Deliei.

De asemenea, acesta nu doar cu muzica a cochetat, ci și cu comedia. Jurații iUmor au avut o surpriză uriașă în sezonul 8 al emisiunii, atunci când pe scenă și-a făcut apariția Mr. Kills, care a reușit să îi impresioneze pe jurați.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 29 octombrie. Lorenzo Valenti a cântat Human de la Rag'n'Bone Man și a venit special din Italia sa impres... X Factor 2021, 29 octombrie. Cristina Bondoc a impresionat cu tehnica sa vocală pe melodia Dancing With The Devil: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x