Antena Căutare

X Factor 2021, 29 octombrie. Zavera cu Adrian Țuțu și Mihai Zăvoianu, invitații speciali care au făcut un show fantastic

Zavera cu Adrian Țuțu și Mihai Zăvoianu au făcut un shoe de excepție, care a electrizat scena X factor 10. Artiștii au combinat stilurile etno, rock și rapp într-un moment energic. Jurații au privit hipnotizați momentul.

invitati speciali pe scena x Fcator în timpul momentului artistic Galerie
Zavera cu Adrian Țuțu și Mihai Zăvoianu au făcut un shoe de excepție, care a electrizat scena X factor 10. Artiștii au combinat stilurile etno, rock și rapp într-un moment energic. | Antena 1/ X Factor

Zavera, Adrian Țuțu și Mihai Zăvoianuau intrat în scenă cu siguranța experienței în muzică, dar și cu pregătire minuțioasă. Artiștii au făcut show încă de la primele note cântate și au ridicat toată sala în picioare.

Invitații au reușit să ridice nivelul serii și să-i acapareze pe toți cei prezenți în platoul X Factor. Show-ul a fost complet: muzică, dans și prezența scenică!

Zavera cu Adrian Țuțu și Mihai Zăvoianu au impresionat juriul X Factor 2021

Zavera, Adrian Țuțu și Mihai Zăvoianuau au umplut scena X Factor la propriu și au cuprins pe toți din platou într-o poveste cu o fuziune de stiluri. Delia, Ștefan Bănică, Loredana și Florin Ristei au fost impresionați de moment!

“Am văzut o combinație interesantă între rap, rock, etno, dansuri populare. Nea Marin ne-a trimis fete și pe post de băieți”, spune în spirit de glumă Dani Oțil.

“Mă așteptam să-l văd și pe Nea Mărin la un moment dat. Un moment interesant îți dă energie îți dă boost e bine”, spune Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Corul bărbătesc, Cantus Domini, invitat special al acestei ediții. Jurații s-au emoționat complet

Momentul artistic special i-a amintit Loredanei de finala X Factor în care ea fost singura fată căluș de pe scenă: ”În finala de la X Factor, anul trecut, atunci eram eu singură fată căluș, acum văd că e la modă. Sunt multe fete”, spune jurata.

“Numai X Factor poate să facă astfel de combinații! Vă mulțumim, ați făcut un moment senzațional!” spune Delia.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Ionuț Mihai a cântat „piesa emblemă” - „Ederlezi”, alături de instrumentiștii săi

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 29 octombrie. The Jazzy Jo Experience, trupa renumită, impresionează juriul cu o piesă originală: "Î... eXtra Factor 2021, episodul 10. Ilona Brezoianu a făcut bâlci în toată regula la X Factor și a pus micii pe grătar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x