Antena Căutare

X Factor 2021, 5 noiembrie. Daniel Mititelu, instructorul de canto cu voce de aur a interpretat piesa Huțulca."Ne-ai adus ritm"

Daniel Mititelu, instructor de canto de meserie, a venit la X Factor pentru a aduce veselia și voia bună prin intermediul cântecului popular. Jurații nu au putut rezista ritmului și au dansat și ei alături de cei din public.

daniel mititelu pe scena x factor Galerie
Daniel Mititelu cântă muzică populară și e foarte mândru că e român. Pentru momentul său de la X Factor a ales să poarte o ie specială, ia pe care a purtat-o și în ziua nunții. | Antena 1

Daniel Mititelu cântă muzică populară și e foarte mândru că e român. Pentru momentul său de la X Factor a ales să poarte o ie specială, ia pe care a purtat-o și în ziua nunții. Daniel este instructor de canto în Medgidia, județul Constanța.

Daniel Mititelu a interpretat piesa Huțulca în sezonul 10 X Factor

Daniel a intrat în scenă încrezător și pregătit să cânte. Loredana nu putea să nu observe că are o problemă la picior și l-a întrebat despre ce e vorba. Daniel a povestit că e o problemă din naștere, dar nu vede acest lucru ca pe un dezavantaj.

“Sunt la fel de sănătos ca voi toți”, spune Daniel.

Daniel a mărturisit că și fratele lui are o problemă de sănătate, iar soția lui este imobilizată în scaun rulant.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Max Corfini a umplut platoul cu energia sa! Cu piesa "On Broadway" a dat jurații pe spate

Vizibil emoționat, Daniel a început să cânte Huțulca. Melodia a animat publicul care a început să danseze și să aplaude. De asemenea, la masa juriului, cei 4 jurați au început și ei să danseze, bucurându-se de piesa ritmată.

Daniel a explicat că Huțulca este un dans moldovenesc.

Jurizare Daniel Mititelu la X Factor 2021

“Daniel, ai o voce bărbătească, o voce clară, bine definită. (...) Și apropo, vezi că îți stă bine când zâmbești, ar trebui să o faci mai des un pic, mai ales pe scenă”, i-a spus Ștefan Bănică.

“A fost bine cu Huțulca”, a zis Delia.

“Scena e deschisă întotdeauna pentru toată lumea care are talent, (…) însă gândesc ce se întâmplă mai departe în gale, ce căutăm, care e formatul emisiunii și din cauza asta și doar din cauza asta răspunsul este NU astă seară”, a zis Florin Ristei.

“Îți mulțumesc pentru că ne-ai adus ritm, culoare, o voce vibrantă, o voce plină, o personalitate puternică”, a mai spus Loredana.

Daniel Mititelu a primit 3 X DA de la jurații X Factor.

Cine e Daniel Mititelu de la preselecțiile X Factor 2021

“Eu am zis de ce să nu iau această ie, sperând să îmi poarte noroc”, a adăugat Daniel.

Pe lângă faptul că iubește portul popular românesc, concurentul X Factor spune că este patriot și iubește tot ce ține de România.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Alina Statie a combinat cu două stiluri opuse cu melodiile Ederlezi-Dikanda și Bishop Briggs-River

“Îmi iubesc țara și prin modelul acesta, prin simbolul acesta dacic, îmi manifest și mai mult iubirea față de România”, a mai adăugat Daniel.

“Meditez mai mulți elevi de diferite vârste și dacă tot îi pregătesc pe ei am zis de ce să nu încerc și eu. (…) Vreu să iasă totul ok ca să aibă un model de urmat pe mai departe”, povestește concurentul X Factor.

Deși are o problemă la un picior, Daniel spune că mereu s-a considerat un om normal.

“Unde erau prostiile copilăriei mai mari de făcut, eu le făceam. Eu eram în vârful copacului, eu făceam baie în canal, eu săream gardurile (…) Deci am avut o copilărie normală”, a povestit Daniel.

De asemenea, în ciuda deficienței sale, el a făcut sport de performanță, baschet în scaun rulant.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 5 noiembrie. Doina Spătaru, interpretare de excepție la saxofon și voce a piesei When We Were Young... X Factor 2021, 5 noiembrie. Davide Cascini a uimit cu vocea puternică și interpretarea piesei Morirò da Re.„Ești ca un g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x